top of page

Purna Yoga:
Joogaopettajan Koulutus

The Purna Yoga College tarjoaa kokonaisvaltaisimman ja yksityiskohtaisimman joogaopettajakoulutuksen, joka tällä hetkellä on tarjolla. Tämän joogaopettajakoulutuksen ovat kehittäneet maailmankuulu joogamestari Aadil Palkhivala ja Savitri. Collegessa opetetaan miten elää ja opettaa joogaa ja meditaatiota sydämestä käsin. Erittäin osaavat ja intohimoiset opettajamme käyvät läpi tiukat uudelleensertifioinnit joka
vuosi varmistaakseen, että heidän koulutuksensa vastaa viimeisimpiä vaatimuksia.

Purna Yoga Collegen opetus ilmentää alkuperäistä joogaa, jonka juuret ovat intialaisessa perinteessä ja jonka tehtävänä on lisätä tietoisuutta ja ymmärrystä siitä, mitä jooga todella tarkoittaa modernissa yhteiskunnassa. Me arvostamme ja kunnioitamme joogan rikasta perintöä ja tarjoamme samalla muutokseen tähtääviä oppeja, joita voidaan soveltaa arjessamme.

Seuraava 200 tunnin Purna Yogan joogaopettajakoulutus on tulossa syyskuussa 2024.

Nicola Moberg yoga studio owner

Haluatko tulla joogaopettajaksi? Vai haluaisitko syventää henkilökohtaista harjoitustasi ja oppia lisää itsestäsi? Tämä koulutus ei edellytä opettajaksi ryhtymistä. Voit opiskella vain oppimisen ilosta.
Blog: Choosing-the-perfect-yoga-teacher-training

Purnajooga herättää ilon elämisestä sydämestä käsin

Opit opintosuunnitelman mukaiset perusteet ja lisäksi

Asanoiden ja pranayaman

anatomiaa

ja fysiologiaa

Katsomaan ja ymmärtämään

kehoja ja avustamaan

asanoissa

Toimimaan oppilaiden

vammojen ja

terveydentilojen kanssa

Asanoiden hyötyjä ja

vasta-aiheita sekä

apuvälineiden käyttöä

Mielen keskittämisen

energetiikkaa sekä oman

intuition herättelemistä

Kuinka ruokavalio ja jooginen elämäntapa vaikuttavat oppilaisiisi, opettamiseesi ja elämään yleisesti

Opettamisen etiikkaa ja liiketoimintaa sekä sen ammatillisia ja energeettisiä rajoja

Ajattoman joogafilosofian soveltamisen tunneillasi ja päivittäisessä elämässäsi

Koulutus on sinulle, jos haluat

Purna Yoga Teacher Teaching: Student Understanding Yoga

Ymmärtää joogaa ja sen filosofiaa syvällisemmin ja soveltaa sitä päivittäiseen elämääsi

Purna Yoga Teacher Teaching: Student Strengthening personal asana

Vahvistaa henkilökohtaista asana- ja meditaatioharjoitustasi tunteaksesi olosi onnellisemmaksi ja terveemmäksi

Purna Yoga Teacher Teaching: Meditation and Stretching Inspirational Quote

 

Inspiroitua elämään ja opettamaan joogaa sydämestäsi ja jakamaan se muiden kanssa inspiroidaksesi heidän elämäänsä

Meiltä valmistuneiden tarinoita

Yoga teacher

Nicola is one of the most respectable true yoga

teachers. Even with a long experience of teaching

other types of Yoga she is very loyal to Purna Yoga and

its teaching methods, so that the lineage succeeds

new teachers. I have learned a lot from her. I am

grateful that she is always close to us, so easy to ask

any questions. Her kindness to the students, passion

toward Yoga and teaching, and also her beautiful mind

are just adorable. It is a very rich experience to have

such a person guiding us teachers-to-be. 

Yuki Ishiyama, 200-hour Graduate 2023

Graduation 2023

Usein kysytyt kysymykset

Milloin olen valmis koulutukseen? Hakijoilla tulee olla vakiintunut asanaharjoitus (vähintään vuoden ajan 2–3 tuntia viikossa linjaukseen perustuvassa joogassa – mikä tahansa joogajärjestelmä, joka korostaa kehon linjausta asanassa) ennen koulutuksen aloittamista. Tämä pohja tukee opettajakoulutuksen kokonaisuutta.

Missä voin opettaa valmistumiseni jälkeen? Valmistuttuasi voit hakeutua opettamaan linjaukseen perustuvaa joogaa useissa eri paikoissa, kuten studioilla, kuntosaleilla, kansalaisopistoissa, kuntokeskuksissa ja kouluissa. Vaikka joogan opettamiseen ei olekaan lakisääteisiä vaatimuksia, monet studiot vaativat opettajiensa rekisteröitymistä Yoga Allianceen. 200 tunnin koulutus antaa sinulle mahdollisuuden opettaa perustunteja; opetuksesi valikoima kasvaa, kun nostat koulutustasoasi.

Entä jos minulta puuttuu tunteja? Saadaksesi koulutuksen suorittamistodistuksen ja ollaksesi oikeutettu Yoga Alliance -rekisteröintiin, sinun pitää suorittaa 100 % tunneista ja vaatimuksista. Lisäksi sinun tulee osallistua ensimmäisiin 5 kurssimoduuliin. Ymmärrämme kuitenkin, ettet pysty ennakoimaan kaikkia mahdollisia haasteita, joten olemme kehittäneet seuraavat menettelyt sen varalta, että joudut olemaan poissa tunnilta. Jos sivulta jää väliin yli 30 minuuttia moduulista (4 tunnin kurssista), joko siksi että saavut myöhässä tai poistut etuajassa, et saa suoritusta kyseisestä moduulista, vaan koko moduuli on korvattava. Mahdolliset puuttuvat moduulit voidaan korvata seuraavilla tavoilla: • Jos sinulta jää väliin 1–3 moduulia (enintään 12 tuntia), voit silti suorittaa ohjelman korvaamalla väliin jääneet tunnit ottamalla yksityistunteja opettajankoulutuksen ohjaajalta. Yksi moduuli (4 tuntia) = 1,5 tuntia yksityisopetusta, hinta 115 € / 1,5 tunnin tapaaminen. Korvaavat yksityistunnit tulee suorittaa 30 päivän kuluessa kurssin suorittamisesta. • Jos sinulta jää väliin enemmän kuin 3 moduulia, voit jatkaa kurssilla, mutta et voi saada kurssin suoritustodistusta. Jos haluat saada kurssin suoritustodistuksen, sinun täytyy käydä kurssi uudelleen.

Kuinka monta henkilöä kurssilla on? Edellytämme vähintään 6 opiskelijaa ja hyväksymme enintään 14 opiskelijaa. Sinulla on yksi opettaja ja yksi avustaja.

Kuinka paljon kirjat ja materiaalit maksavat? Kirjasi maksavat noin 200 euroa.

Millaisen todistuksen saan? Kun olet suorittanut kurssin vaatimukset (kurssitunnit ja kotitehtävät) onnistuneesti saat 200 tunnin kurssin suorittamistodistuksen Purna Yoga Collegesta. Tämä todistus antaa sinulle mahdollisuuden rekisteröityä Yoga Allianceen 200 tunnin tasolla.

Missä kurssi järjestetään? Tämän koulutuksen paikka on purnajoogan koti Helsingissä, Purna Yoga Helsinki, Fredrikinkatu 67 E 42, 00100 Helsinki

Kuka tulee olemaan ohjaajani? 200 tunnin kurssin opettaa Nicola Moberg. Lisäksi 200 tunnin tason opettajat ja sertifioidut Purna Yoga -ohjaajat, joilla on yli 500 tunnin koulutus, osallistuvat harjoittelijoina. He ovat myös rekisteröityneet Yoga Allianceen RYT:iksi ("Registered Yoga Teacher") joko 200 tai 500 tunnin tasoilla (korkein myönnetty taso). Purna Yogan perustajat Aadil Palkhivala ja Savitri ovat valinneet heidät henkilökohtaisesti, ja he ovat opiskelleet heidän henkilökohtaisessa ohjauksessaan monta vuotta saavuttaakseen jäsenyyden Purna Yoga Collegen ohjaajana. Collegen jäsenet ovat sitoutuneet syvästi omaan Purna Yoga -harjoitteluunsa sekä palvelemaan muita ja jatkamaan Purna Yoga -linjaa kouluttamalla opettajia.

Saanko kotitehtäviä? Kyllä, sinulla on kaksi lyhyttä kirjaa luettavana ja anatomian tehtäviä. Varaudu noin 20 tunnin kotitehtäviin 200 tunnin kurssin aikana.

Olen tulossa muualta. Missä voin yöpyä? Tarjoamme sinulle suosituksia paikallisista majoituspaikoista. Ota vain yhteyttä sähköpostitse.

True yoga is not about the shape of your body, but the shape of your life. Yoga is not to be performed; yoga is to be lived. Yoga doesn’t care about what you have been; yoga cares about the person you are becoming. Yoga is designed for a vast and profound purpose, and for it to be truly called yoga, its essence must be embodied.
 

Aadil Palkhivala Co-Founder of Purna Yoga

www.aadil.com

Yoga Teacher Aadil Palkhivala
Päivämäärät ja kellonajat

2024

13 – 15 syyskuuta

4 – 6 lokakuuta

25 – 27 lokakuuta

15 – 17 marraskuuta

6 – 8  joulukuuta

2025

10 – 12 tammikuuta

7 - 9 helmikuuta

7 - 9 maaliskuuta

28 - 30 maaliskuuta

Perjantaisin 15–19

Lauantaisin 8.30–18

Sunnuntaisin klo 8.30–18

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Or send us an email: info@purnayoga.fi

bottom of page