top of page
jooga - yoga - helsinki.jpg

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Usein kysytyistä kysymyksistä löydät vastauksia yleisimpiin joogastudiotamme koskeviin kyselyihin. Löydät lisätietoa online-tunneistamme, studiotunneistamme, jäsenyydestä, tunnin varaamisesta ja lahjakortin ostamisesta sekä varauksen perumisesta. Annamme myös tietoa siitä, mitä tunneille pitää ottaa mukaan. Jos sinulla on muita kysymyksiä, ole yhteydessä meihin.

 

S T U D I O T U N N I T

 

Pidetäänkö tunnit englanniksi?

Kyllä, kaikki tuntimme pidetään englanniksi ja olemme hyvin kansainvälinen yhteisö. Meillä on kuitenkin paljon suomalaisia asiakkaita. Jos puhut vain suomea, meillä on myös paikallisia opettajia jotka voivat auttaa sinua omalla kielelläsi. Puhumme myös ruotsia, espanjaa ja saksaa.

 

Mitkä tunnit sopivat aloittelijoille?

Jos olet aloittelija, suosittelemme aloittamaan Purna Basics -tunneilla. Voit aloittaa joogan ja osallistua tunnille milloin vain. Aloittelijoille sopivia tunteja ovat myös rauhallisemmat tunnit, kuten Gentle Yoga, Restorative Yoga ja Happy Friday. Näiden tuntien aikana saat tuntumaa joogaharjoitukseen rauhoittavan fyysisen harjoituksen kautta.

 

Mitkä tunnit sopivat raskaana oleville?

Periaatteessa suosittelemme aina Prenatal Yoga -tunteja raskauden aikana. Näitä tunteja on viikoittain toisen ja kolmannen raskauskolmanneksen ajalle, ja voit osallistua milloin vain. Jos sinulla kuitenkin on joogataustaa, voit osallistua viikkotunneillemmekin. Siinä tapauksessa suositelemme Gentle Yoga- ja Purna Basics -tunteja. Voit osallistua myös restoratiivisille tunneille. Ota huomioon, että raskauden aikana ja sen jälkeen kehon tukikudokset ovat luontaisesti normaalia löysemmät.

 

Kuinka valmistaudun joogatunnille?

Erityistä valmistautumista ei tarvita. Suosittelemme kuitenkin, että syöt hyvissä ajoin ennen tunnin alkua. Syö suunnilleen 1–2 tuntia ennen kuin tulet tunnille. Älä ota juomapulloa mukaan.

 

Mitä minun pitää ottaa mukaan studiolle?

Pukeudu mukaviin vaatteisiin. Ota joogamatto mukaan, jos sinulla on sellainen. Meillä on mattoja myös studiolla, ja ne kuuluvat 3 kerran johdantokurssin sekä kertakäynnin hintaan. Muuten vuokraamme mattoja tunnille 2 eurolla. Joogaa harjoitetaan paljain jaloin, mutta ota lämpimiä vaatteita rentoutusta varten.

 

Miten teen varauksen?

Sinun täytyy kirjautua varataksesi paikan. Tunnit voi varata sekä samalle päivälle että myöhempään tulevaisuuteen. Varaa tuntisi hyvissä ajoin, koska jotkut tunnit saattavat täyttyä ja toiset saatetaan perua, jos ei ole tarpeeksi osallistujia.

 

Miten pääsen mukaan jonotuslistalta? 

Jos olet saanut paikan jonotuslistalta, saat siitä tiedon sähköpostilla. Tarkista siksi roskapostisi. Jos et saanut sähköpostia, tarkista varauksesi Mindbody-tililtäsi. Valitettavasti vapaista paikoista ei ole mahdollista lähettää tekstiviestejä.

 

Mitä jos olen muutaman minuutin myöhässä tunnilta?

Toivomme, että saavut ajoissa. Vastaanotto avautuu aina 15–30 minuuttia ennen tuntia. Jos saavut myöhässä, odota oven ulkopuolella kunnes kuulet mantran ja OM:in ja soita sen jälkeen ovikelloa.

 

Mitä jos perun varaukseni?

Voit varata milloin tahansa, jos teet sen 3 tuntia ennen varaamaasi tuntia. Ilmaisen peruutuksen päätyttyä (3 tuntia ennen varaamasi tunnin alkua) korttiasi veloitetaan automaattisesti. Jos sairastut tai sattuu hätätapaus, lähetä meille sähköpostia, jotta sinua ei veloiteta.

 

Miten voin ostaa lahjakortin?

Lahjakortteja voi ostaa verkkokaupastamme. Käytä tätä linkkiä

 

Miten ilmoittaudun tunnille? 

Voit ilmoittautua tunnille verkkosivustollamme. Voit maksaa tunnin etukäteen verkkosivuillamme joko voimassa olevalla joogakortilla tai ostamalla kertakäynnin, sarjakortin tai kuukausikortin. 

Miten perun ilmoittautumiseni?

Voit perua ilmoittautumisesi kirjautumalla Mindbody-tilillesi. Huomioithan, että peruutus täytyy tehdä ajoissa, jotta voit tehdä sen maksutta. Voit perua ilmoittautumisen maksutta 3 tuntia ennen varaamasi tunnin alkua.

 

Voinko ostaa yhteisen joogakortin itselleni ja puolisolleni?

Joogakorttia voi käyttää yhdessä, varaa vain paikka puolisollesi Mindbodyssa. Poikkeuksena ovat kuukausikortti ja jäsenyys, jotka ovat henkilökohtaisia.

 

Haluaisin maksaa osan liikuntaedulla. Onko se mahdollista?

Se onnistuu. Voit käyttää Smartumia, Eazybreakia, Epassia tai Edenrediä. Jos sinulla on mobiilisovellus, voit maksaa milloin vain ja lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@purnayoga.fi, jolloin lisäämme kortin tiliisi. Jos sinulla on liikuntaetukortti tai -seteleitä, sinun täytyy tulla maksamaan studiolle.

 

En saa lunastettua lahjakorttiani. Mitä teen?

Lunasta kortti, kun saavut ensimmäiselle tunnille. Voit jättää maksamisen väliin varatessasi tuntia, rekisteröidy silloin maksamatta (unpaid).

 

Korttini on vanhentunut, enkä ole ehtinyt käyttää sitä ollenkaan.

Ei hätää. Voit ostaa jatkoaikaa 5 euron lisämaksulla tuntia kohti. Saat 1–2 kuukautta jatkoaikaa sen mukaan, montako tuntia kortillasi on jäljellä.

 

Loukkaannuin enkä voi osallistua tunneilla tällä hetkellä. Voinko panna kortin tauolle? 

Tottakai. Voimme panna kortin tauolle lääkärintodistuksen perusteella. Lähetä viesti osoitteeseen info@purnayoga.fi

O N L I N E - J O O G A T U N N I T

 

Voinko käyttää samaa korttia online-joogatunneilla ja studiotunneilla?

Kyllä!

 

Tarvitsenko omia välineitä?

Kyllä, tarvitse joogamaton tai jonkinlaisen maton harjoitusta varten. Voit korvata joogatiilet kirjoilla. Mikä tahansa vyö tai huivi toimii joogavyönä, ja tyynyjä voi käyttää bolsterina. Mutta jos harrastat joogaa tosissasi kotona, suosittelemme joogatiilien ja joogavyön hankkimista.

 

En saanut linkkiä sähköpostiini. Mitä teen?

Lähetämme linkin online-tunnille noin 10–15 minuuttia ennen tunnin alkua. Jos et ole vielä saanut linkkiä, tarkista roskapostisi. Huomioithan, että on tärkeää varata tunti vähintään 15 minuuttia ennen alkua, jotta sähköpostiosoitteesi tulee mukaan linkkienlähetyslistalle. Jos et jostain syystä saa  ollenkaan linkkiä ennen tunnin alkua, lähetä sähköpostia osoitteeseen purnayogahelsinki@yahoo.com ja yritämme lähettää sinulle linkin saman tien. Jos emme saa sähköpostia, saat tunnista tallenteen jälkikäteen. 

 

Suora tunti keskeytyy

Suoratoistossa on pieni riski, etteivät asiat mene suunnitelmien mukaan. Jos yhteys katkeaa, yritämme lähettää uuden linkin. Hyvitämme aina joogatunnin sinulle, jos et ole voinut osallistua kunnolla joogatuntiin teknisten ongelmien takia.

 

En päässyt osallistumaan suoralle tunnille. Voinko käydä sen myöhemmin?

Jos olit ilmoittautunut tunnille mutta et ollut sillä läsnä, saat automaattisesti tallenteen jälkikäteen. Se on käytettävissä 3 päivän ajan. 

bottom of page