top of page

Purna Jooga Helsinki Studio - Tietoja meistä

Anna Purna Yoga Helsingin olla hyvinvointiyhteisösi, joka auttaa sinua kukoistamaan!

Etsimme jatkuvasti uusia tapoja vahvistaa inspiraatiotasi ja kykyäsi pitää huolta itsestäsi. Tutustu alla oleviin esimerkkeihin siitä, miten voit helposti olla osa purnajoogan onnellisen ja stressittömän elämän yhteisöä! Jos sinulla tulee mieleen ideoita siitä, miten voisimme auttaa, kerro meille! Olemme aina avoimia uusille ideoille!

Purnajoogayhteisö – Onnellisen ja stressittömän arjen puolesta!

Home: Classes
Purna Jooga Helsinki: opiskelijat meditoivat
Nicola Moberg
yoga - jooga - helsinki

Purna Jooga Helsinki:
Joogastudiomme
Visio

Purna tarkoittaa kokonaista, ja purnajooga yhdistää joogan eri osa-alueet selkeyttäen ne yksinkertaisiksi ja tehokkaiksi työkaluiksi, joilla voit parantaa elämäsi laatua. Purnajooga on paljon enemmän kuin fyysinen harjoitus – olethan sinäkin paljon enemmän kuin pelkkä keho. Sinulla on keho, mutta myös pyrkimyksiä, unelmia, suhteita, uria, talousasioita ja paljon muuta elämässäsi. Maailmankuulu joogaopettaja Aadil Palkhivala ja tunnettu meditaatio- ja kundaliiniopettaja Savitri halusivat kehittää menetelmän, joka ravitsee kaikkia puoliasi ja auttaa sinua tuntemaan itsesi elävämmäksi ja loistamaan valoasi maailmaan. Siksi he perustivat purnajoogan.

Purna Jooga Helsinki:
Joogastudiomme
Tarina

Vuonna 1994 Nicola lähti kotiseuduiltaan Itävallan Alpeilta etsimään paikkaansa, päätyi matkustelemaan laajasti ja löysi lopulta joogan Guatemalassa vuonna 2001. Seikkailuissa maailmalla, muun muassa Meksikossa, Costa Ricassa, Kanadassa ja Espanjassa, jooga pysyi hänen matkassaan. Käännekohdaksi tulivat vuodet 2003–2009, jolloin hän antautui ensimmäiselle joogaopettajan koulutukselle Barcelonassa ja tapasi siellä tulevan suomalaisen aviomiehensä. Ollessaan raskaana vuonna 2007 hän kiinnostui äitiysjoogasta. Hänen matkansa jatkui Helsinkiin, jossa hän päätyi Tove Palmgrenin perustamalle Purna Yoga Helsinki -studiolle, joka kirkasti hänen todellisen kutsumuksensa. Vuodesta 2017 lähtien hän on ollut yrittäjä, omistautunut oppilas ja intohimoinen opettaja, joka vaalii loppuelämänsä tutkimusmatkaa. Purna Yoga Collegen opetus ilmentää alkuperäistä joogaa, jonka juuret ovat intialaisessa perinteessä ja jonka tehtävänä on lisätä tietoisuutta ja ymmärrystä siitä, mitä jooga todella tarkoittaa modernissa yhteiskunnassa. Me arvostamme ja kunnioitamme joogan rikasta perintöä ja tarjoamme samalla muutokseen tähtääviä oppeja, joita voidaan soveltaa arjessamme. Seuraava 200 tunnin Purna Yogan joogaopettajakoulutus on tulossa syyskuussa 2024.

Purna Jooga Helsinki:
Joogastudiomme
Yhteisö

Me Purna Yoga Helsingissä uskomme aktiivisen elämäntavan voimaan yhdistettynä joogan viisauteen. Tuntimme on suunniteltu olemaan hauskoja ja haastavia sekä auttamaan sinua tutkimaan fyysistä, henkistä ja emotionaalista hyvinvointiasi. Olemme sitoutuneet tarjoamaan osallistavan ja turvallisen ympäristön, jossa jokainen voi löytää rauhan ja tasapainon tunteen. Anna Purna Yoga Helsingin olla hyvinvointiyhteisösi, joka auttaa sinua kukoistamaan!

meditation meditaatio

Meditaatio

Online Kurssi alkaa 28.5.2024

SUBSCRIBE TO OUR YOUTUBE CHANNEL

“The classes are always of such high quality. And somehow always relevant to my needs in that moment. Not sure how you do it but it’s definitely a Purna unique skill.”

Purna jooga opiskelija
 

Pysyä yhteydessä

Liity Purna Yoga Helsinki -sähköpostilistallemme

Kiitos lähetyksestä!

bottom of page