top of page
Purna Studio joogaerikoisuudet: Align & Shine

Purna Yoga Helsingissä olemme omistautuneet auttamaan asiakkaitamme elämään terveellisempää ja onnellisempaa elämää joogan harjoittamisen kautta. Tarjoamme erilaisia joogatunteja studiolla aloittelijoiden joogatunneista (Purna Basics) kaikille sopiviin All Level -tunteihin, keskitason tunteihin (Intermediate), lempeään (Gentle) ja palauttavaan joogaan (Restorative), joogameditaatioon sekä odottaville ja uusille äideille räätälöityihin tunteihin. Pyrimme luomaan turvallisen ja viihtyisän tilan kaikille, joten tule mukaan!

Meidän studio
Joogatunnit

Studio Joogatunnit

Align & Shine
 

Tervetuloa Align&Shine -tunneillemme.

 

Löydä kehosi ja mielesi tasapaino hoitavalla Purna Yoga -harjoittelulla, jossa yhdistyvät asennot, hengitys, ohjattu meditaatio ja hiljainen rentoutuminen. Purna antaa sinulle mahdollisuuden tutkia ja ilmaista todellista itseäsi ja olla linjassa sen kanssa.

 

KAIKKI TASOT

Lempeä
jooga

Tervetuloa Purna Gentle Yogaan!

 

Tuntimme tarjoaa hitaan harjoituksen niille, jotka kaipaavat lempeää harjoitusta. Purna Gentle Yoga on täydellinen eläkeläisille, joogaa aloittaville tai siihen palaaville tai muillekin rentouttavaa kokemusta etsiville. Purna Gentle Yoga auttaa sinua yhdistämään kehosi ja mielesi.

KAIKKI TASOT

Aikainen
aamujooga

Tervetuloa Purnaan, johtavaan joogastudioon aikaisin herääville.

 

Tarjoamme tunteja, joilla saat päivääsi rauhallisen ja energisoivan alun. Sertifioidut ohjaajamme ohjaavat voimakkaan, turvallisen ja tehokkaan harjoituksen, joka saa sinut tuntemaan olosi energiseksi ja valmiiksi kaikkeen, mitä päiväsi tuo tullessaan. Liity meihin ja ota kaikki irti aamustasi.

KAIKKI TASOT

Seinäjooga

Purna Yoga tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen joogaseinällä, joka edistää syvää venytystä, selkärangan terveyttä ja hermoston rentoutumista. Painovoiman ja erityisten joogaköysien avulla keho pystyy avautumaan paljon enemmän kuin tavallisessa joogaharjoituksessa, mikä vapauttaa nivelten jännitystä ja mahdollistaa maksimaalisen paineen vähenemisen selkärangasta. Tule kokemaan joogaseinän parantava voima ja uppoutumaan uudistavaan joogakokemukseen.

KAIKKI TASOT

Joogaa
aloittelijoille

Purna Basics on aloittelijan joogatunti, joka on suunniteltu auttamaan sinua asettumaan jooga-asentoihin, kun venytät ja vahvistat kehoasi. Olitpa täysin aloittelija tai ensimmäisen vuoden opiskelija, Purna Basics antaa sinulle varmuutta harjoittaa joogaa turvallisesti ja miellyttävästi.

 

TASO 1

Keskitason
joogaa

Tämä keskitason tunti on tarkoitettu oppilaille, jotka ovat harjoittaneet säännöllisesti viikoittain Purna Yogaa tai muussa linjaukseen perustuvassa järjestelmässä vähintään kahden vuoden ajan. Tule mukaan tutkimaan purnajoogan syvyyksiä ja avautumaan uusille mahdollisuuksille. 

 

TASO 2

Restoratiivinen
jooga

Tule kokemaan restoratiivisen purnajoogan parantavat ja voimaannuttavat vaikutukset, jotka ovat samanlaisia kuin yin-joogassa. Tunneillamme perinteiset harjoitukset yhdistyvät nykyaikaisiin oivalluksiin, joilla saadaan mahdollismman suuri restoratiivinen hyöty, jotta voit rentoutua ja  elvyttää kehosi, mielesi ja sydämesi.
 

KAIKKI TASOT

Aamujooga

G'Morning Practice sisältää sarjan harjoituksia, jotka auttavat vahvistamaan ja tasapainottamaan kehoa. Teemme erilaisia jooga-asentoja, ylösalaisia asentoja ja kiertoja, jotka auttavat puhdistamaan ja vapauttamaan selkärankaa. Pyrimme tuomaan iloa ja vireyttä aamuihisi, jolloin tunnet olosi energiseksi ja valmiiksi tulevaan päivään. 

 

KAIKKI TASOT

Raskausjooga

Jos etsit turvallista ja välittävää paikkaa, jossa voit keskittyä ja maadoittua raskautesi ja synnytysmatkasi aikana, löydät etsimäsi Prenatal Yoga -tunneilta Purna Yoga Helsingistä. Hellävaraisen hengityksen ja asentojen avulla saavutat rauhoittavaa läsnäoloa ja itseluottamusta, joilla voit kohdata vauvasi saapumiseen liittyvät fyysiset ja henkiset muutokset. Kokeneet ohjaajamme opastavat sinua venytyksiin, asentoihin ja hengitysharjoituksiin, jotka on räätälöity eri raskauskolmanneksiin ja raskauden vaiheisiin. Tarjoamme kokenutta, herkkää ja yksilöllistä huolenpitoa varmistaaksemme, että saat kaiken irti tästä erityisestä ajasta elämässäsi.
 

VIIKOT 14-40

Synnytyksen jälkeinen jooga

Tervetuloa Postnatal Yogaan – se on täydellinen tapa palauttaa fyysinen tasapainosi ja voimasi vauvan syntymän jälkeen. Tuntimme on suunniteltu synnytyksen jälkeiseen toipumisaikaan, jolloin otetaan huomioon hellävarainen kuntoutuminen ja keskitytään rentoutumiseen ja palautumiseen synnytyksen jälkeen. Purna Postnatal Yoga yhdistää palauttavia asentoja, vahvistavia harjoituksia ja hengitystekniikoita, ja se antaa sinulle työkaluja raskaudesta palautumiseen sekä kehosi valmistautumiseen äitiyteen.

 

ÄIDEILLE JA VAUVOILLE 6 viikkoa - 9 kuukautta SYNNYTYKSEN JÄLKEEN

Joogaa työviikon päätteeksi 

Tervetuloa Purnan Happy Friday -tunnille, täydelliseen viikonlopun aloitukseen. Vapauttaaksemme viikon stressin ja rasitukset tarjoamme sinulle dynaamisen, palauttavan tai näitä molempia yhdistävän harjoituksen, joka antaa sinulle energiaa nauttia viikonlopusta. Kaiken tasoiset harjoittajat ovat tervetulleita. Tee perjantaistasi todella iloinen purnajoogalla!

KAIKKI TASOT

Meditaatio

Jos haluat vähentää stressiä ja saada yhteyden sisäiseen viisauteesi, Heartfull® Meditation -meditaatiotunnit tarjoavat siihen tehokkaan ja voimaannuttavan tavan. Heartfull® -meditaatio antaa sinulle käytännön työkaluja ja tekniikoita, jotka on suunniteltu vahvistamaan luonnollista intuitiotasi ja luomaan ympärillesi energeettinen suoja. Täydellinen valinta kohti terveyttäsi ja onnellisuuttasi.
 

KAIKKI TASOT

Meditaatio

Jos haluat vähentää stressiä ja saada yhteyden sisäiseen viisauteesi, Heartfull® Meditation -meditaatiotunnit tarjoavat siihen tehokkaan ja voimaannuttavan tavan. Heartfull® -meditaatio antaa sinulle käytännön työkaluja ja tekniikoita, jotka on suunniteltu vahvistamaan luonnollista intuitiotasi ja luomaan ympärillesi energeettinen suoja. Täydellinen valinta kohti terveyttäsi ja onnellisuuttasi.
 

KAIKKI TASOT

TASO 1

 

Tason 1 tunnit ovat sopivimpia aloittelijoille, koska niillä opit rauhalliseen tahtiin useiden asanoiden (jooga-asentojen) perusteet. Aloittelijoiden lisäksi tämä taso sopii myös henkilöille, joilla on haasteita kehossa (kerrothan opettajalle tilastasi ennen tunnin alkua, niin hän osaa ohjata sinua tunnin aikana) tai jo pitempään jooganneille. Monet edistyneet oppilaat palaavat kerta toisensa jälkeen aloittelijoiden tunnille opettelemaan linjausten yksityiskohtia perusasennoissa. Keskitymme erityisesti harjoituksen turvallisuuteen ja linjauksiin ja opettelemme perusasanoita ja -sarjoja.

TASO 1 -2 
Tämä tunti on tarkoitettu oppilaille jotka viikottain ovat harjoitelleet Yogaa vuoden tai enemmän ja ovat valmiita siirtymään aloittelijatasolta seuraavalle tasolle.

TASO 2

 

Tason 2 tunnit ovat keskitason oppilaille, ja niillä edellytämme joogan perusteiden hallintaa. Opettaja olettaa oppilaan ymmärtävän ja hallitsevan peruslinjaukset myös variaatioissa. Tunnilla menemme syvemmälle asanoissa ja jooga-asentojen energeettisissä merkityksissä. Tämä tunti on hieman nopeampi kuin aloittelijoiden tunti, mutta tunnilla käytetään silti aikaa asentojen ymmärtämiseen (paitsi jos kyseessä on Flow-tunti).

KAIKKI TASOT

 

Yhdistelmä kaikesta edellä mainitusta. Kaikkien tasojen tunneille (nimetty ”All”) voi osallistua jokainen.

Yoga Jooga Helsinki
What a unique place!

"I've practiced and visited many yoga studios in Europe, but Purna Yoga Helsinki was love at first sight. Really enjoyed the wall yoga classes and the team behind Purna is really kind and supportive."

 

Maria N. Amsterdam

bottom of page