top of page
Löydä oma tiesi

Valitse jokin käytännöistämme. Jokaiselle löytyy jotain.

Uudet alut

45 €

3 kerran kortti

Voimassa 1 kuukauden

Matka odottaa

119

Automaattinen kuukausimaksu

Paras vastine

6 kuukauden jäsenyys

Pitkä tie

150€

10 kerran kortti

Voimassa 4 kuukautta

Tervetuloa Purna Yoga Helsinkiin: Löydä tasapainosi, hoivaa sieluasi.

Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat tutustua studioon, opettajiin ja purnajoogan harjoitteluun. Myös raskausajan ja synnytyksen jälkeisille joogatunneille. Joogamatto sisältyy kaikkiin kolmeen tuntiin.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan jäsenillemme parhaan mahdollisen kokemuksen tarjoamalla rajattomasti studio- ja verkkotunteja, alennuksia työpajoista ja erikoistunneista sekä ilmaisen videokirjaston. Tarjoamme jäsenillemme myös ilmaisen joogamattovaraston ja -vuokran.

Saatavilla on erilaisia sarjakortteja, jotka on räätälöity yksilöllisiin tarpeisiisi. Esimerkiksi 10 kerran kortti, joka on voimassa neljä kuukautta ja jolla voit tulla tunnille milloin haluat. Tule mukaan ainutlaatuiseen joogakokemukseen!

Voit myös valita 20 kerran kortin, 5 kerran kortin tai kertakäynnin. Tarjoamme täydellisen joogakokemuksen kaikille. Opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille on alennetut hinnat *-merkityistä 10 kerran korteista. 

Osta ne studiolta tai lähetä meille sähköpostia.

280€

 

20 tunnin kortti

 

Voimassa 6 kuukautta

23€

 

Kertakäynti

 

Voimassa 1 tunnilla

150€/ 140€*

 

10 kerran kortti

 

Voimassa 4 kuukauden

45€

 

3 tunnin johdanto Prenatal

Voimassa 1 kuukauden

90€

 

5 tunnin kortti

 

Voimassa 2 kuukautta

150€

 

10 tuntia Prenatal

Voimassa 6 kuukautta

Yoga Helsinki

Yksityistunnit ja erikoistilaisuudet

115 €

 

1 henkilö

90 minuutin yksityistunti

Jokaisesta lisähenkilöstä 20 €

enintään 3 henkilöä

175 €

 

4–10 henkilöä

60–90 minuutin erikoistilaisuus

Jokaisesta lisähenkilöstä 10 €

enintään 6 henkilöä

Pre-Postnatal Library
Online-videoita

Tarjoamme kursseja ja valikoiman raskausjoogavideoita ja synnytyksen jälkeisen ajan palautumista tukevia videoita odottaville ja synnyttäneille äideille, jotta voit harjoittaa joogaa mahdollisimman mukavasti ja joustavasti omalla ajallasi. 

Valitse tunteja lukuisista eri teemoista. Ei viimeistä käyttöpäivää.

Maksuvaihtoehdot

Voit maksaa yllä olevan verkkokaupan kautta

tai

PURNA YOGA HELSINKI

NORDEA

IBAN FI15 1544 3000 0484 34

tai

MOBILE PAY 80736

 

TYÖSUHDE-EDUT

Voit myös maksaa käyttämällä

 

Smartum* / Epassi* / Edenred Virike* / Eazybreak*

 

*ei koske alennettuja hintoja 

 

Voit maksaa studiolla tai, jos käytät maksusovellusta, kotoa (verkkomaksuvaihtoehtoa ei ole saatavilla).

Kuinka osallistun
 

Kaikki tunnit ovat englanniksi! Ilmoittaudu tasoosi sopivalle tunnille. Kun olet rekisteröitynyt ja ilmoittautunut tunnille, tule studiolle vähintään 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Pyydämme ystävällisesti olemaan soittamatta ovikelloa, jos tunti on vielä kesken. Tervetuloa studiolle aikaisintaan 20 minuuttia ennen tunnin alkua. Jos olet täysin uusi joogan harrastaja, kannattaa aloittaa tason 1 tunnilla, jonka nimi on Purna Basics.

Käyttöehdot
 

- On mahdollista aloittaa milloin tahansa. Jos olet aloittelija, valitse peruskurssi. 5, 10 ja 20 kerran kortit voidaan siirtää toiselle henkilölle. Kuukausikortteja tai jäsenyyttä ei voi siirtää. - Ellei kursseja ole peruttu opettajakoulutuksen ja työpajojen vuoksi, korttien kestoa ei voida pidentää. - Saapumatta jättäminen ja myöhässä tehty peruutus (alle 3 tuntia ennen varattua tuntia) veloitetaan automaattisesti kortilta. - Jos korttisi on vanhentunut, voit jatkaa sen käyttöä maksamalla 5 € lisää kustakin tunnista. Tämän jälkeen kortti on voimassa vielä 1–2 kuukautta. Tämä etu on voimassa enintään 6 kuukautta kyseisen voimassaolopäivän jälkeen. Kortin voi aktivoida uudelleen vain kerran. - Jos et sairauden tai tapaturman vuoksi päässyt studiolle, ilmoita siitä meille ja esitä lääkärintodistus, niin jatkamme mielellämme voimassa olevaa korttiasi kyseisen ajan. - Hinta- ja aikataulumuutoksia voidaan tehdä milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. - Studio voi pyytää sijaisopettajia pitämään tunteja. - Maksuja ei palauteta. - Emme ota vastuuta onnettomuuden, loukkaantumisen tai sairauden, arvoesineiden, rahan, vaatteiden jne. katoamisen tai varkauden vuoksi. Vakuutus on opiskelijoiden vastuulla. - Ehtoja voidaan muuttaa milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Työpajan peruutus

Palautamme 95 % maksusta, jos peruutus tehdään vähintään 48 tuntia ennen työpajaa. Jos peruutus on tehty 48 tuntia tai vähemmän ennen työapajan alkua, maksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Asiakas voi kuitenkin hankkia toisen osallistujan tilalleen.

bottom of page