top of page

Opettajamme

Tiimimme erittäin osaavat ja intohimoiset joogaopettajat ovat 500 tunnin koulutuksessa sertifioituja, ja he käyvät läpi tiukat uudelleensertifioinnit joka vuosi varmistaakseen opiskelijoiden turvallisuuden ja ollakseen ajan tasalla joogan tieteestä. Koulutamme myös omat 200 tunnin opettajamme, joten voit luottaa siihen, että olet parhaissa käsissä!

Purna Yoga Teacher
”Your care for your customers is simply astonishing! You care about what we think, how we feel. Your professionalism should set an example for all the yoga studios in the world!” 

Laura S.

Nicola
Nicola Moberg

Nicola Moberg

Hei, olen Nicola Moberg

 

Ja tämä on minun joogastudioni.

 

Se on myös unelmani, toinen kotini ja varmaan myös kolmas lapseni.

 

Ainakin on selvää, että se on minun ylpeydenaiheeni ja onnellisuuteni lähde.

 

Toivon, että tuo onni on tarttuvaa ja sinun on helppoa aistia se, kun astut sisään studiollemme.

 

Haluan toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi ja odotan innolla, että saan tutustua sinuun kasvotusten.

 

. . .

 

Kerron sinulle nyt oman tarinani, jotta pääsemme tutustumisen alkuun.

 

Olen purnajoogan opettaja ja raskausjoogaopettaja sekä luonnollisen synnytyksen valmentaja. Ohjaan aina vain enemmän pariskuntia, joiden kanssa vahvistetaan hedelmällisyyttä ja raskauden mahdollisuutta. Tämä aihe on lähellä sydäntäni, koska tapaan joka päivä pariskuntia, joilla on vaikeuksia tulla raskaaksi. Jos sinä olet tällaisessa tilanteessa, muista ettet ole yksin.

 

. . .

Minulle jooga on enemmän kuin se, mitä teen. Jooga on sitä, kuka olen ja kuka haluan olla.

 

Joogan ansiosta tunnen itseni ja tiedän, että elämäni on rikasta, vaikka matkaan tulisikin mutkia. Joogan ansiosta tiedän selvästi, mikä on minulle tärkeintä elämässä.

 

. . .

 

Miksi juuri purnajooga?

 

Rakastan purnajoogaa yksinkertaisesti siksi, että se antaa minulle hyvin käytännönläheiset työkalut onnelliseen ja merkitykselliseen elämään.

 

Jooga on aina antanut minulle vastauksen kysymykseen ”MIKSI”, mutta kun aloitin purnajoogan sain vastauksen kysymykseeni ”MITEN”.

 

Olen niin iloinen siitä, että minulla on purnajoogan työkalut käytettävissäni, ja että voin jakaa ne kanssasi studiollani joka päivä.

 

. . .

 

Minä uskon myös sinuun.

 

Uskon kykyysi luoda oma unelmiesi elämä harjoittamalla käytännönläheistä purnajoogaa. Purnajoogan avulla onnistut vahvistamaan kehoasi ja avaamaan sydämesi uusille olemisen tasoille.

 

Uskon myös, että sinä ansaitset onnellisen ja stressittömän elämän. Ja haluan auttaa sinua saavuttamaan tämän tavoitteen.

 

Alla on muutamia tarinani käännekohtia, joiden kautta matkani on kulkenut tänne.

 

Lue tarinani ja tavataan pian studiolla, niin voimme tutustua paremmin.

 

 • Vietin lapsuuteni ja nuoruuteni Itävallan Alpeilla, jonne en tuntenut oikein koskaan kuuluvani.

 • Vuonna 1994 aloin matkustella etsien jotain, joka tuntuisi omalta.

 • Vuonna 2001 päädyin matkoillani Guatemalaan henkisen kasvun keskukseen, jossa ensi kertaa kokeilin joogaa.

 • Jatkoin matkustelua, mutta jooga tarttui mukaani. Kävin joogatunneilla missä milloinkin: Meksikossa, Costa Ricassa, Kanadassa, Espanjassa.

 • Vuosina 2003–2004 Barcelonan kuumuudessa sanoin viimein kyllä ensimmäiselle opettajakoulutukselleni.

 • Barcelonassa tapasin myös suomalaisen mieheni. Barcelona sinetöi kohtaloni monellakin tapaa. 😉

 • Vuonna 2007 huomasin olevani raskaana, ja aloitin raskausajan joogaan. Ensimmäisen lapseni synnytys oli minulle kiehtova kokemus.

 • Vuonna 2009 opiskelin Birthlightissa sen perustajan Francoise Freedmanin opetuksessa ja sain raskausajan joogan ohjaajan sertifikaatin.

 • Vuonna 2010 muutimme Helsinkiin ja saimme toisen tyttövauvamme. Hyvin pian sen jälkeen rakastuin kauniiseen pieneen studioon nimeltä Purna Yoga Helsinki.

 • Heti paikalle saavuttuani tiesin löytäneeni oman paikkani. Studion perustaja Tove Palmgren toivotti minut lämpimästi tervetulleeksi hänen studiolleen. Todellakin, tunsin viimein olevani kotona.

 • Vuonna 2012 aloin opettaa raskausajan joogaa ja valmistuin 200-tunnin opettajakoulutuksesta Drew Scallopin ja Tove Palmgrenin ohjauksessa.

 • Samana vuonna tapasin purnajoogan perustajan Aadil Palkhivalan. Minulle valtava käännekohta opiskella purnajoogan arvoja hänen ohjauksessaan.

 • Olemme hyvin onnekkaita, että Aadil, joka on opettanut joogamaailman suurimpia nimiä, opettaa myös täällä Helsingissä 500-tunnin purnajoogakoulutuksessa.

 • Vuonna 2017 ostin studion ja jatkoin unelmani elämistä.

 • Tänään tiedän, ettei polku pääty tähän. Tunnen olevani vasta alussa. Ja se on kaunis tunne.

 

Kaikkien näiden opiskelun, opettamisen ja liiketoiminnan kasvattamisen vuosien jälkeen tiedän, että tulen aina olemaan oppilas, koska olen loputtoman utelias ja haluan antaa loputtomasti. Olen kiitollinen siitä, että löysin Tove Palmgrenin, Aadil Palkhivalan ja Savitrin sekä monia muita opettajia jotka ovat tehneet minusta sen ihmisen, joka olen tänään.

 

Yksi asia on minulle selvää: ”Älä koskaa lakkaa oppimasta”.

Namaste,

Nicola

Eva
500 hour Purna Yoga Teacher

Eva Kiviluoma

'Olen Eva, 500-tuntisen tason Purna Yogan opettaja Helsingistä. Aloitin joogan 18-vuotiaana alaselkäkivun helpotukseksi ja avun jo muutaman harjoituksen jälkeen saatuani inspiroiduin opiskelemaan lisää joogasta. Opiskelin ensin Intiassa, Rishikeshissä, jossa tein ensimmäisen 200-tuntisen opettajakoulutukseni. Tämä oli syventävä immersio joogan juuriin Intiassa.


Vuonna 2014 kouluttauduin lisää Helsingissä.

Tove Palmgrenin ohjauksessa tein 200-tuntisen Purna Yogan opettajakoulutuksen. Sitten vuonna 2015 valmistuin 500-tuntisesta Purna Yoga opettajakoulutuksesta, jonka piti maailmankuulu Jooga mestari Aadil Palkhivala


Pysyn ikuisena oppilaana ja jatkan kouluttautumistani opettajien ohjaamana viikottain. Olen myös kiinnostunut psykologiasta ja seuraan jatkuvasti ilmestyviä kokonaisvaltaisen terveyden tutkimuksia. Sovellan opiskelemaani tietoa tunneillani jotta sinäkin pääset nauttimaan sen hyödyistä!”

Gabrie
Purna Yoga Teacher 500-hour

Gabriel Maldonado

Olen Gabriel, ja olen kotoisin Chilestä. Kun opiskelin oikeustiedettä yliopistossa,
matkustelin Intiassa ja löysin joogan transformatiivisen voiman rauhallisesta Rishikeshin
kaupungista. Sain opiskella kunnioitettavien hathajoogaopettajien johdolla, ja heidän
ajatuksensa sytyttivät minussa vahvan innostuksen. Uuden intohimoni motivoimana jatkoin
omaa harjoitustani Chilessä ja osallistuin kolmen kuukauden mittaiseen
opettajakoulutukseen. Sen jälkeen päätin palata Rishikeshiin oppiakseni lisää.
Koulutuksen jälkeen matkustin Nepaliin, jossa opetin joogaa luonnonpuistossa. Oli
rikastuttava kokemus jakaa oppimaani sekä nepalilaisille että monille muille kohtaamilleni
ihmisille.
Kuitenkin vasta saapumiseni Suomeen todella muutti harjoitukseni. Täällä löysin
purnajoogan ja aloin osallistua tunneille säännöllisesti. Vaikutus oli syvällinen, ja se muutti
näkemykseni joogasta täysin. Olen onnekas, koska sain oppia kauniin, tasapainoisen,
turvallisen ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan opettamiseen. Se inspiroi minua
jatkamaan omaa oppimismatkaani. Valmistuin 200 tunnin Purna Yogan
opettajakoulutuksesta vuonna 2015, ja jatkoin Aadil Palkhivalan ohjauksessa 500 tunnin
koulutuksessa. Siitä lähtien olen jatkanut opintoja opettajieni johdolla ja oppilaideni
ohjaamista purnajoogan laajaan maailmaan. Lisäksi ohjaan vuosittain joogaretriittejä
vaimoni Eva Kiviluoman kanssa.
Joogan aloitettuani tiesin sydämessäni, että tämä on minulle tarkoitettu polku. Pitkistä
akateemisista opinnoistani huolimatta tunsin vahvan kutsumuksen omistautua joogalle, ja
nykyään koen suurta iloa ja sisäistä rauhaa siitä, että voin jakaa osaamistani muille.

Salla
200-hour Purna Yoga Teacher

Salla Suomi

Olen Salla Suomi

Tammikuussa 2020, ennen kuin olin edes astunut Purnajoogan studiolle ensimmäistä kertaa, näin itseni siellä, tiskin takana, mistä opettaja toivottaa oppilaansa tervetulleeksi. Se oli inspiroiva näky, mutta en koskaan aiemmin ollut ajatellut ryhtyväni joogaopettajaksi tai osallistuvani joogaopettajakouluun, en edes silloin!

Aloitin joogaharrastukseni vuonna 2018 Tampereella, jossa asuin silloin. Jooga antoi heti minulle jotain mitä olin kaivannut: rauhan. Jatkoin joogan harjoittamista myös Helsingissä, jonne muutin 2019. Olin kuullut jotain Purnajoogasta aikaisemmin ja katsellessani heidän nettisivujaan luin sanat ”tervetuloa kotiin”. Se todella iski minuun, sillä eroni jälkeen vuonna 2017 minulla oli ollut vain yksi ajatus päässäni ja se oli ”haluan vain mennä kotiin”.

Aloin käydä Purnajoogan online-tunneilla keväällä 2020 ja myöhemmin myös studiotunneilla. Pidin studion ilmapiiristä, ammattimaisista opettajista sekä rakkaudesta ja välittämisestä, jota koin siellä. Hiljalleen idea opettajakoulutuksesta alkoi kirkastua mieleeni. Minun täytyi tehdä se!

Koulutuksen kautta aloin vähitellen ymmärtämään, mitä jooga todella on ja että asana-harjoitus on vain pieni osa sitä. Joogan tarkoitus on auttaa sinua tulemaan siksi persoonaksi, joka todella olet.

Joten, valmistuin joogaopettajaksi keväällä 2021 ja tässä sitä nyt ollaan, valmiina auttamaan sinua löytämään kotiin.

Henna Heimonen
Henna

Henna Heimonen

”Henna Heimonen on joogan ja liikkumisen monitaituri. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus eri joogan muodoista. Opettamisen Henna aloitti vuonna 2010 ja mukaan mahtuu monipuolinen kattaus eri opettajakoulutuksia. Hennan tunnit ovat voimakkaita, leikkisiä ja sallivia, ottaen huomioon jokaisen oppilaan ainutlaatuisuuden.

Henna on myös erikoistunut raskausajan ja synnytyksen jälkeiseen joogaan ja kuntoutukseen. Yhden lapsen vanhempana hän osaa samaistua äitiyden tuomiin haastesiin. Hän suhtautuu intohimoisesti saadessaan jakaa iloa, inspiraatiota ja hyväksyntää oppilailleen kohti tasapainoisempaa elämää. ”

Purna Yoga Teacher 200-hour
Vea

Vea Vainio

Aloitin joogan Oulussa vuonna 2007 ollessani 17-vuotias ja etsiessäni tapoja voida
kokonaisvaltaisesti paremmin. Olen tanssinut ja liikkunut aktiivisesti lapsesta saakka, mutta jooga toi

minulle jotakin uutta – tunteen syvemmästä rauhasta. Vuosien varrella jooga ”tuli ja meni” matkustellessani ja asuessani Suomessa ja ulkomailla.

Vuonna 2017 tunsin kutsun syventää joogaharjoitustani. Kuin kauniina vastauksena tähän
toiveeseen, löysin Purna Yoga Helsingin iloisen ja kotoisan studion ja valmistuin joogaopettajaksi
(RYT200 Purna Yoga) vuonna 2018 Tove Palmgrenin and Nicola Mobergin ohjauksesta.


Purna jooga on opettanut minua näkemään itseni aivan uudessa valossa: voin aktiivisesti ja
positiivisesti vaikuttaa kehoni, mieleni ja sydämeni hyvinvointiin harjoittamalla Purna joogaa. Olen
oppinut monia käytännönläheisiä työkaluja, joita harjoittamalla voin tuntea itsessäni kokonaisvaltaisen
vapauden, ilon ja keveyden kiireisen elämäntyylimme keskellä. Purna jooga on minulle matka, joka avaa
näkemään elämän kauniit lahjat kiitollisuudella. Olen syvästi kiitollinen, että saan jakaa Purna joogan

harjoitusta myös muille.

Minulla on myös tanssijan, toimintaterapeutin ja luontoyhteysohjaajan koulutukset. Joogaa olen syventänyt niin sovelletun erityisryhmille suunnatun joogan (Erkkajooga 2018),

lasten ja nuorten joogan (Perhejooga 2020) sekä raskaus- ja synnytyksen jälkeiseen joogan (Birthlight 2021) opettajakoulutuksissa.
Tanssijana työskentelen sosiaali- ja terveysalan ja osallistavan ja yhteisötaiteen kentillä luoden
esityksiä, työpajoja ja projekteja niin sisällä kuin ulkona luonnossa. Joogan lisäksi tanssi on minulle kanava ilmaista itseäni ja tuntea

olevani yhteydessä sieluuni.

Kelly
Purna Yoga Helsinki

Kelly Ann

Hei, olen Kelly.
Olen lähtöisin Isosta-Britanniasta, ja viimeiset 25 vuotta olen asunut ja työskennellyt
Australiassa, Italiassa ja Suomessa opettajana ja ohjaajana sekä toteuttanut lapsille
leikkiterapiaa. Lisäksi olen 17-vuotiaan nuoren äiti ja minulla on pieni valkoinen
länsiylämaanterrieri nimeltä Archie.
Vuonna 2014 suoritin Purna Yoga Helsingissä 200-tunnin opettajakoulutuksen. Sittemmin
olen opiskellut mindfulnessin opettamista, ja minulla on kymmenen vuoden kokemus
joogan ja mindfulnessin opettamisesta aikuisille, nuorille, lapsille ja perheille. Jatkan
harjoittelua, kasvamista ja oppimista omassa joogaharjoituksessani, erityisesti koska
kehoni tarpeet muuttuvat iän myötä.
Ymmärrän omasta kokemuksestani, kuinka kiireisestä työ- ja perhe-elämästä voi ajoittain
jäädä vain pikkuisen aikaa ja energiaa itsemme hoitamiseen. Silloin jooga on ollut lahja.
Aina kun levitän joogamattoni, harjoitukseni on itsemyötätunnon ja itsestä huolehtimisen
osoitus. Siksi olen todella kiitollinen, että voin jakaa joogan, mindfulnessin ja jatkuvan
hyvinvoinnin kokemuksen lahjan muiden kanssa.
Nähdään studiolla!

Purna Yoga Helsinki
Laura

Laura Zein

Hei,

 

Olen Laura Zein, ystävällinen, tunnollinen ja helposti naurava joogi. Nautin suuresti luonnossa samoilusta, uimisesta luonnon vesissä ja merkityksellisistä keskusteluista. 

 

Olen harrastanut joogaa vuodesta 2014 lähtien. Purna Yoga Helsingin studiolle eksyin vuonna 2016 ja ensimmäisestä kerrasta lähtien olin vakuuttunut, että nyt löytyi itselleni oikea joogan muoto. Hurahdin lajiin täysin ja parhaillaan kävin joogastudiolla joka päivä. Itselleni Purna Yogassa koukutti sen kokonaisvaltainen lähestyminen kehoon ja mieleen – tunneilla ei treenata pelkästään kehoa vaan meditaation ansiosta keskittyminen paranee, mieli rauhoittuu ja ajatukset kirkastuvat. 

 

Haluan jakaa joogan tuomaa kokonaisvaltaista kiitollisuutta ja hyvää mieltä kaikille tunneilleni osallistuville. Joogatunti on omaa aikaa, jossa haastetaan, rauhoitutaan, opitaan, kehitytään ja ihmetellään oman kehon ja mielen yhteistyötä. Niinpä ei ole väliä miten paljon joogaa olet harrastanut, vaan huomioin kaiken tasoiset harrastajat. Tervetuloa joogaamaan!

Maeve
Purna Yoga Teacher

Maeve Korpela

Hei! Minun nimeni on Maeve ja minussa on monia puolia. Olen muun muassa näyttelijä ja
joogaopettaja ja työskentelen sosiaalisen median suunnittelun ja kehittämisen parissa
sekä teatterituotannossa.
Olen syvästi kiinnostunut sekä meitä ympäröivästä maailmasta että sisäisestä
maailmastamme, ja kaikki työni kumpuaa intohimosta ja myötätunnosta kaikkein elävien
olentojen yhteyttä kohtaan sekä halusta ymmärtää niitä atomisesta kosmiseen tasoon.
Joogamatkani alkoi noin 12 vuotta sitten teini-iässä, ja olen omistautunut joogan
harjoittamiselle siitä lähtien. Se on ollut perustani, vakauteni ja tiedonantajani läpi kasvun
ja opiskelun vuosien.
Purnajoogan tarkkuus, viisaus ja koko olemuksen (ei vain fyysisen) kokonaisvaltainen
yhdistyminen vastaa minun filosofiaani. Se on auttanut minua saavuttamaan syvän
kunnioituksen ja rakkauden ihmisiä kohtaan.
Haluan auttaa muita kehittämään rakkautta, iloa ja tietoisuutta itsestään sekä kasvamaan.
Asanaharjoituksessani yhdistän harjoitukseen liittyvää osaamistani intuitiiviseen
ymmärrykseen ihmisestä ja tämän hengestä – haluan edistää sellaista helppoa oloa
omassa kehossa, virtauksen kokemusta ja harmoniaa, joka palvelee yksilöä.

Odotan innolla, että tapaamme tunnillani ja voin kohdata sinut sellaisena kuin olet!

Namaste, Maeve

Yuki
Yuki Yoga Teacher.jpg

Yuki Ishiyama

Hei!

Olen Yuki, Japanista.

Onneton tapahtuma johdatti minut upeaan kohtaamiseen Purna joogan parissa.

 

Minun ensimmäinen jooga kokemukseni tapahtui noin 10 vuotta sitten. Se oli rehellisesti sanottuna kurja ja nöyryyttävä  kokemus koska minun oli taisteltava kehoni jäykkyyttä vastaan samalla kun opettaja työnsi ja veti minua. En nauttinut siitä enkä edes kokenut hyötyväni, joten lopetin harjoittelun aika pian.

 

Keväällä 2019 kun erosin silloisesta parisuhteestani etsin keinoa käsitellä kipuani ja ahdistustani. Löysin restoratiivista joogaa Purna joogasta, joka antoi minulle täysin erilaisen joogakokemuksen kuin aiemmat harjoitukseni. Pystyin keskittymään itseeni huolimatta siitä, miten suoriuduin ja tunsin turvallisuutta ja syvää helpotusta opettajan huolenpidon ansiosta.

 

Vihdoin löysin sen, mitä tarvitsen, joka vei minut pois pimeästä ja kylmästä tunnelista. Harjoittelin lähes pelkästään restoratiivista joogaa noin 3,5 vuoden ajan itseäni parantaakseni. Tämä sai minut pohtimaan tulevaisuuttani. Ehkä voisin valmistautua tuleviin elämänhaasteisiin, erityisesti naisena kehon muutoksiin, hyödyntämällä joogan viisautta?

 

Syksyllä 2022 aloin harjoittelemaan aktiivisemmin asanoita tavoitteenani saada kehoni vähitellen parempaan kuntoon. Tämän seurauksena kiinnostukseni joogaa kohtaan kasvoi, ja päätin syventää joogamatkaani sekä tutkia itseäni osallistumalla opettajankoulutukseen.

 

Kymmenen vuoden ajan työskentelyni avustajana ja opettajana Espoon peruskouluissa erityisopetuksessa on vahvistanut havainnointikykyäni ja herkkyyttäni huomata yksilöllisiä piirteitä ja tarpeita. Tämä taito on hyödyksi minulle joogan opettamisessa.

 

Olen iloinen voidessani jakaa joogan viisautta sinun kanssasi! 

Odotan innolla näkeväni sinut tunneillani!

 

Namaste!

bottom of page