top of page
Purna Teen Yoga Program: 200 hour teacher practicing yoga with teens

Teinin
Jooga

Tämä tunti on täydellinen nuorille, jotka haluavat tutkia kehon ja mielen yhteyttä turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä.

 

13–16-vuotiaille

Teinin joogatunnit

Tervetuloa Purna Yoga, joka on teinijoogan ensisijainen kohde, jossa uskomme nuorten ihmisten mielen, kehon ja hengen hoivaamiseen. Verkkosivustomme on suunniteltu tarjoamaan sinulle runsaasti tietoa teinijoogan muuttavista eduista ja siitä, kuinka se voi parantaa yleistä hyvinvointiasi.

 

Teini-ikäiset kohtaavat ainutlaatuisia haasteita nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa. Akateeminen paine, sosiaalinen dynamiikka ja jatkuva digitaalinen stimulaatio voivat vaikuttaa heidän henkiseen ja fyysiseen terveyteensä. Purna Yogalla tarjoamme erikoistuneita joogaohjelmia, jotka on räätälöity teini-ikäisten erityistarpeisiin, ja tarjoamme heille työkalut, joiden avulla he voivat selviytyä näistä haasteista joustamalla ja armolla.

 

Teinijoogatuntejamme johtavat kokeneet ohjaajat, jotka ymmärtävät nuoruuden monimutkaisuuden. Yhdistelemällä jooga-asentoja, hengitysharjoittelua, mindfulnessia ja meditaatiota annamme teini-ikäisille mahdollisuuden kehittää itsetietoisuutta, hallita stressiä ja rakentaa vahvaa mielen ja kehon yhteyttä.

 

Säännöllinen teinijoogaharjoittelu tarjoaa lukuisia etuja. Se parantaa joustavuutta, voimaa ja ryhtiä sekä edistää parempaa unta ja lisää energiatasoa. Teinin jooga parantaa keskittymistä ja keskittymistä, mikä parantaa akateemista suorituskykyä. Se myös edistää itseluottamusta, itsensä hyväksymistä ja positiivista kehonkuvaa, joka vaalii tervettä itsetuntoa.

 

Me Purna Yogalla uskomme luovaan tukevan ja osallistavan yhteisön teini-ikäisille yhteydenpitoon, oppimiseen ja kasvuun. Olitpa uusi jooga tai olet harjoitellut jo jonkin aikaa, tunnimme on suunniteltu palvelemaan kaikentasoisia kokemuksia.

 

Selaa verkkosivuillamme tutustuaksesi valikoimaamme teinien joogatunteja, työpajoja ja tapahtumia. Liity kanssamme tälle voimaannuttavalle itsensä löytämisen matkalle, jossa paljastat sisälläsi olevan voiman ja avaat täyden potentiaalisi. Ota vastaan ​​teinijooga ja lähde kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin polulle jo tänään!

Saat lisätietoja joogan eduista ja voimasta sinulle ja teini-ikäisellesi vierailemalla tällä verkkosivustolla. [x]

 

TIISTAIT

 

16.00-16.50

 

Purna Yoga Helsingissä

ohjaajana Kelly Ann

 

Uusi syyskurssi 

alkaa 

15.8.2023

 

Hinta: 120 € / 10 kertaa

 

Tule kokeilemaan yhtä tuntia 12 eurolla

bottom of page