Aloita itsestäsi huolehtiminen nyt – purnajoogalla

Aloita itsestäsi huolehtiminen nyt – purnajoogalla

Opettajana Nicola Moberg –

Joogatyöpajat 1.9., 22.9., 27.10. ja 10.11.2019

 

Tuntuuko sinusta joskus, että tarvitset enemmän omaa aikaa?

Siinä tapauksessa olet oikeassa paikassa, opettelemassa vähentämään stressiä ja tulemaan omaksi, todelliseksi itseksesi, onnelliseksi ja tyyneksi. Näiden neljän työpajan päätteeksi tunnet itsesi rennommaksi ja iloisemmaksi sekä huolehdit läheisistäsi aivan uudella tavalla.

Tässä neljän työpajan sarjassa saat työkaluja sekä henkiseen että fyysiseen rentoutumiseen. Opit tuntemaan paremmin. Saat tietoa vanhoista ja uusista joogaopeista sekä siitä, miten voit elää joogaelämää.

  1. Opi ajattelemaan rentouttavia ajatuksia – Sunnuntai 1. syyskuuta klo 13–16

Stressi syntyy mielessä. Opi, mitkä ajatukset saavat sinut rentoutumaan ja mitkä ajatukset pitävät sinut stressin kierteessä. Löydä mielestäsi uusi taso Heartfull-meditaatiotekniikoilla. Voit ottaa nämä opit käyttöön siellä, missä niitä todella tarvitset: töissä, kotona tai kiireen keskellä. Opetukseen kuuluu luento, meditaatioharjoituksia ja asanaharjoituksia (fyysisiä harjoituksia). Sopii kaikentasoisille harjoittajille, myös aloittelijoille.

  1. Juurtunut ja vapaa, liike ja hiljentyminen – Sunnuntai 22. syyskuuta klo 13–16

Tämä fyysinen työpaja opettaa sinut olemaan enemmän kehossasi ja vähemmän pääsi sisällä. Siinä hyödynnetään myös edellisessä työpajassa opittuja meditaatiotekniikoita. Kun hermostosi rentoutuu ja juurrut paremmin kehoosi, sinun on helpompi käsitellä arjen tilanteita. Opetukseen kuuluu luento, meditaatioharjoituksia ja asanaharjoituksia (fyysisiä harjoituksia). Sopii kaikentasoisille harjoittajille, myös aloittelijoille.

  1. Joogaoppien hyödyntäminen arjessa – Sunnuntai 27. lokakuuta klo 13–16

Kuinka jooga voi tehdä sinut onnelliseksi? Tässä työpajassa opit käytännönläheisiä ja arkeen soveltuvia työkaluja, joilla voit parantaa elämääsi. Näitä oppeja ja paljon muuta löydämme joogafilosofiasta. Opetukseen kuuluu luento, meditaatioharjoituksia ja asanaharjoituksia (fyysisiä harjoituksia). Sopii kaikentasoisille harjoittajille, myös aloittelijoille.

  1. Mitä joogaelämäntapa pohjimmiltaan on? – Sunnuntai 10. marraskuuta klo 13–16

Yhdistämme joogaelämäntapaan länsimaisen ja itämaisen ruokavalion parhaat puolet, koska toimintasi vaikuttaa siihen, miten voit. Vaikuttavia tekijötä ovat sekä ravintosi että ajatuksesi ja tekosi ja näiden lisäksi uni ja kykysi rentoutua. Opetukseen kuuluu luento, meditaatioharjoituksia ja asanaharjoituksia (fyysisiä harjoituksia). Sopii kaikentasoisille harjoittajille, myös aloittelijoille.

Kaikkiin työpajoihin sisältyy luento, meditaatioharjoituksia ja asanaharjoituksia (fyysisiä harjoituksia).

Voit osallistua yksittäisiin työpajoihin. Jos osallistut kaikkiin neljään, saat alennuksen.

Yksi työpaja 50 euroa.

Kaikki neljä työpajaa yhteensä 180 euroa.

Englanniksi

 

ILMOITTAUDU

logo
logo

Fredrikinkatu 67 E 42 | 00100 Helsinki
info(at)purnayoga.fi | p. +358 50 3533970

Developed by Heikki Kujala and design by Studio Ina Fiebig