Hellitä Stressistä ja Rauhoitu

Hellitä Stressistä ja Rauhoitu

Opettajana Nicola Moberg –

Uusi 4x Joogatyöpajat Syksy

 

Aloita itsestäsi huolehtiminen nyt – purnajoogalla

Tuntuuko sinusta joskus, että tarvitset enemmän omaa aikaa?

Siinä tapauksessa olet oikeassa paikassa. Miten voit vähentää stressiä ja tulla omaksi, todelliseksi itseksesi? Onnelliseksi ja tyyneksi. Näiden neljän työpajan päätteeksi tunnet olosi iloisemmaksi ja rennommaksi sekä huolehdit läheisistäsi aivan uudella tavalla.

Tässä neljän työpajan sarjassa saat työkaluja sekä henkiseen että fyysiseen rentoutumiseen. Opit tuntemaan paremmin. Saat tietoa vanhoista ja uusista joogaopeista sekä siitä, miten voit elää joogaelämää.

Opi ajattelemaan rentouttavia ajatuksia
Stressi syntyy mielessä. Opi, mitkä ajatukset saavat sinut rentoutumaan ja mitkä ajatukset pitävät sinut stressin kierteessä. Löydä mielestäsi uusi taso Heartfull-meditaatiotekniikoillamme. Saat nämä opit käyttöösi sinne, missä niitä todella tarvitset: töihin, kotiin tai kiireen keskelle. Opetukseen kuuluu luento, meditaatioharjoituksia ja asanaharjoituksia (fyysisiä harjoituksia). Sopii kaikentasoisille harjoittajille, myös aloittelijoille.

Juurtunut ja vapaa, liike ja hiljentyminen
Tämä fyysinen työpaja opettaa sinut olemaan enemmän kehossasi ja vähemmän pääsi sisällä, ja siinä hyödynnetään myös edellisessä työpajassa opittuja meditaatiotekniikoita. Kun hermostosi rentoutuu ja juurrut paremmin kehoosi ja mieleesi, sinun on helpompi käsitellä arjen tilanteita. Opetukseen kuuluu luento, meditaatioharjoituksia ja asanaharjoituksia (fyysisiä harjoituksia). Sopii kaikentasoisille harjoittajille, myös aloittelijoille.

Hyödynnä joogaoppeja arjessasi
Kuinka jooga voi tehdä sinut onnelliseksi? Tässä työpajassa opit käytännönläheisiä ja arkeen soveltuvia työkaluja, joilla voit parantaa elämääsi. Näitä oppeja ja paljon muuta löydämme joogafilosofiasta. Opetukseen kuuluu luento, meditaatioharjoituksia ja asanaharjoituksia (fyysisiä harjoituksia). Sopii kaikentasoisille harjoittajille, myös aloittelijoille.

Mitä joogaelämäntapa tarkoittaa?
Yhdistämme joogaelämäntapaan länsimaisen ja itämaisen ruokavalion parhaat puolet, koska kaikki toimintasi vaikuttaa siihen, miten voit. Sinuun vaikuttaa sekä ravintosi että ajatuksesi ja tekosi ja näiden lisäksi uni ja kykysi rentoutua. Opetukseen kuuluu luento, meditaatioharjoituksia ja asanaharjoituksia (fyysisiä harjoituksia). Sopii kaikentasoisille harjoittajille, myös aloittelijoille.

Kaikkiin työpajoihin sisältyy luento, meditaatioharjoituksia ja asanaharjoituksia (fyysisiä harjoituksia).
Voit osallistua yksittäisiin työpajoihin. Jos osallistut kaikkiin neljään, saat alennuksen.
Yksi työpaja 55 euroa.
Kaikki neljä työpajaa yhteensä 205 euroa.

Englanniksi

 

ILMOITTAUDU

logo
logo

Fredrikinkatu 67 E 42 | 00100 Helsinki
info(at)purnayoga.fi | p. +358 50 3533970

Developed by Heikki Kujala and design by Studio Ina Fiebig