Purna Yoga 200- hour Teacher Training

Purna Yoga 200- hour Teacher Training

Seuraava joogaopettajakoulutus

kevät 2021

Opettajakoulutuksemme on Yoga Alliancen hyväksymä. Yoga Alliance on maailmanlaajuinen kattojärjestö, joka standardisoi opettajakoulutuksia ja valvoo valmistuneiden ohjaajien jatkokoulutusta. Kaikki, jotka valmistuvat koulutuksestamme, ovat oikeutettuja rekisteröitymään RYT200-opettajiksi. Rekisteröityminen on usein vaatimuksena kun hakee ulkomailta joogaopettajan töitä.

Kurssikieli on englanti. Opettajana toimii Nicola Moberg

nicola(at)purnayoga.fi

Teacher Training format I:

We meet for 4 full days between Thursday and Sunday all together 7 times – starting in October 2021

Teacher Training format II:

We meet for 2,5 days, Friday afternoon and full days on Saturday and Sunday all together 9 times – starting in May 2021

Purna Jooga Akatemia (The Purna Yoga College) tarjoaa kaikista kokonaisvaltaisimman ja yksityiskohtaisimman joogaopettajakoulutuksen mitä tällä hetkellä on tarjolla. Tämän joogaopettajakoulutuksen ovat kehittäneet maailmantunnettu joogamestari Aadil Palkhivala ja Savitri. Koulutus opettaa miten elää ja opettaa joogaa sekä meditaatiota sydämestä käsin. Koulutuksessa opit asanaharjoittelua, pranayamaa (hengitystekniikoita) meditaatiota, ravitsemusta, joogafilosofiaa, anatomiaa sekä fysiologiaa, esiintymistaitoja, opettamisen metodiikkaa ja tunnin hallintaa, avustamistekniikoita, perustietoja joogaterapiasta, liiketoimintaa ja markkinointia, etiikkaa, ja paljon muuta. Aadil Palkhivalan kirjoittama 300 sivuinen manuaali kuuluu hintaan.

200-tunnin joogaopettajakoulutuksessa saavutat linjaukseen perustuvan joogan opettamisessa tarvittavan tiedon, itseluottamuksen ja tietoisuuden. Kurssi kattaa Purna Joogan perus opinto-ohjelman – linjaukseen perustuvan asanan ja pranayaman, meditaation, ravitsemuksen ja sovelletun joogisen filosofian.

Saavutat kyvyn opettaa monenlaisia joogatunteja; itseluottamuksen, välittämisen ja myötätunnon, joka pitää oppilaasi turvassa sekä antaa heille eväät kasvaa; unohtamatta inspiraatiota, mikä tekee joogasta työkalun jonka avulla voi muuttaa elämän paremmaksi. Varaudu siihen, että tulet samalla rakastumaan myös omaan jooga -ja meditaatioharjoitukseesi, sillä Purna Jooga herättää ilon elää sydämestä käsin.

Samalla kun opit perus opinto-ohjelman pääset myös tutustumaan:

  • Asanan ja pranayaman anatomiaan ja fysiologiaan
  • Oikeaan tapaan nähdä ja ymmärtää erilaisia vartaloita ja avustamisen asanoissa
  • Asanoiden hyötyihin ja vasta-aiheisiin sekä apuvälineiden käyttöön
  • Miten suhtautua oppilaiden loukkaantumisiin ja terveysongelmiin
  • Mielen keskittämisen energioihin sekä oman vaiston herättelemiseen
  • Oikeanlaiseen ulos-antiin, esittämiseen ja tunnin hallintaan erityisesti aloittelevia oppilaita opetettaessa
  • Siihen, miten ravitsemus ja jooginen elämäntapa vaikuttavat oppilaisiisi, opettamiseesi ja elämään ylipäänsä
  • Opettamisen etiikkaan ja liiketoimintaan sekä sen ammatillisiin ja energeettisiin rajoihin
  • Ajattoman joogisen filosofian soveltamiseen tunneillasi ja päivittäisessä elämässäsi

Edellytykset

Hakijalla tulee olla vakiintunut henkilökohtainen asanaharjoitus (vähintään 2-3 tuntia viikossa linjaukseen perustuvaa joogaa – mikä tahansa joogan suuntaus joka painottaa kehon oikeanlaista linjausta) ennen joogaopettajakoulutuksen aloittamista. Tämä perusta tukee joogaopettajakoulutuksen kokonaisuutta.

Mikäli sinulla on kysyttävää joogaopettajakoulutuksesta, olethan sähköpostitse yhteydessä tove(at)tovepalmgren.com

Mitä edellisten vuosien oppilaat sanovat koulutuksesta:

“Purna Jooga Helsingin 200-tunnin joogaopettajakoulutus on elämän mullistava kokemus. Jos olet koskaan harkinnut opettajakoulutukseen osallistumista, niin minä todella kannustan sinua osallistumaan juuri tähän opettajakoulutukseen! Tälle kurssille osallistuminen tulee varmasti olemaan paras asia minkä tulet elämäsi aikana kokemaan. Koulutuksessa pääset oppimaan paljon kaikista joogan eri puolista, syventämään omaa harjoitustasi, oppimaan ihmeellisiä asioita ihmisen kehosta ja mielestä, ja haastamaan itsesi upealla tavalla. Koulutus kattaa kaiken joogan opettamisesta, asanasta, meditaatiosta, ravitsemuksesta ja elämäntavasta. Ja niin paljon muuta.

Tove on aina kurssilla läsnä ja valmis auttamaan sekä tukemaan sinua kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa. Hän tietää joogasta enemmän kuin yksikään tapaamani henkilö! Tämä on kaikista kokonaisvaltaisin ja kattavin koulutus mitä on tarjolla. Älä jätä tilaisuuttasi käyttämättä!”  Liisa Hanén, Studion omistaja Fuengirolasta Espanjasta, vuoden 2012 koulutuksesta valmistunut.

”Viitaten omaan henkilökohtaiseen kokemukseeni, Purna Jooga Helsingin 200-tunnin koulutus on elämän muuttava kokemus, kunhan vain pysyt avoimena.

Olen huomannut suuren muutoksen omassa jooga -ja meditaatioharjoituksessani sekä päivittäisessä elämässäni koulutuksesta valmistumisen jälkeen.

Koulutus tarjosi minulle työkalut oman itseni muuttamiseen, ja sitä kautta, myös koko elämäni muuttamiseen kohti parasta mahdollista versiota itsestäni; iloista sydämellistä ja kokonaista minääni.

Koen, että 200-tunnin joogaopettajakoulutus tarjoaa oppilaille perusteelliset tiedot asanasta, anatomiasta, turvallisuudesta, asanoissa avustamisesta, meditaatiosta, ravitsemuksesta ja filosofiasta.

Voin lämpimästi suositella tätä koulutusta jokaiselle joka on kiinnostunut kasvamaan joogaoppilaana, opettamaan joogaa ammatikseen tai vain yksinkertaisesti oppimaan arvokkaita elämän työkaluja voidakseen elää onnellista elämää.” Eva Kiviluoma, Helsinki, vuoden 2015 koulutuksesta valmistunut

”Vuosien eri joogan perus-koulutuksien kokeilemisen jälkeen koin, että tämä koulutus on ehdottomasti lajinsa paras. Koulutus on suunniteltu niin, että se tuo sinun parhaat puolesi esille, halusitpa sitten oppia opettamaan joogaa tai vain syventää omaa harjoitustasi. Tämä ei ole vain yksi kurssi missä selitetään mitä jooga on vaan koulutuksessa pääset aktiivisesti osallistumaan sekä oppimaan tärkeitä elämän työkaluja.

Mikä tekee kurssista erityisen on se, että se sisältää filosofiaa, ravitsemusta, meditaatiota, ja asanaa. Asana osiossa et opi vain asentoja vaan myös niissä avustamista, sekä sitä, miten sovittaa omaa opettamistasi oppilaan tarpeisiin. Niin ikään Toven rehellisyys ja kokemus tekevät tästä oppimisprosessista upean kokemuksen.” Gabriel Maldonado, Helsinki/Santiago de Chile, vuoden 2015 koulutuksesta valmistunut.

logo
logo

Fredrikinkatu 67 E 42 | 00100 Helsinki
info(at)purnayoga.fi | p. +358 50 3533970

Developed by Heikki Kujala and design by Studio Ina Fiebig