Purna Yoga 200- hour Teacher Training

Purna Yoga 200- hour Teacher Training

Seuraava joogaopettajakoulutus

17. syyskuu 2021 – 6. maaliskuu 2022

Opettajakoulutuksemme on Yoga Alliancen hyväksymä. Yoga Alliance on maailmanlaajuinen kattojärjestö, joka standardisoi opettajakoulutuksia ja valvoo valmistuneiden ohjaajien jatkokoulutusta. Kaikki, jotka valmistuvat koulutuksestamme, ovat oikeutettuja rekisteröitymään RYT200-opettajiksi. Rekisteröityminen on usein vaatimuksena kun hakee ulkomailta joogaopettajan töitä. 

Kurssikieli on englanti. Opettajana toimii Nicola Moberg

nicola(at)purnayoga.fi

WELCOME TO OUR LIVE TEASER ON 10.6 AT 19:45 ON ZOOM –

Find out about our excellent teacher training offered by the College of Purna Yoga and Nicola Moberg in this 60 min. teaser.

You’ll meet the teacher, ask questions, peek into the 400 page manual and hear about the structure of the training and what to expect to learn.

This training will benefit not only your teaching, but your life at so many levels.

SIGN UP HERE

For the upcoming training we will meet 2,5 days, on Friday afternoon for 4 hours and 8 hours each on Saturday and Sunday, all together 9 times

Purna Jooga Akatemia (The Purna Yoga College) tarjoaa kaikista kokonaisvaltaisimman ja yksityiskohtaisimman joogaopettajakoulutuksen mitä tällä hetkellä on tarjolla. Tämän joogaopettajakoulutuksen ovat kehittäneet maailmantunnettu joogamestari Aadil Palkhivala ja Savitri. Koulutus opettaa miten elää ja opettaa joogaa sekä meditaatiota sydämestä käsin. Koulutuksessa opit asanaharjoittelua, pranayamaa (hengitystekniikoita) meditaatiota, ravitsemusta, joogafilosofiaa, anatomiaa sekä fysiologiaa, esiintymistaitoja, opettamisen metodiikkaa ja tunnin hallintaa, avustamistekniikoita, perustietoja joogaterapiasta, liiketoimintaa ja markkinointia, etiikkaa, ja paljon muuta. Aadil Palkhivalan kirjoittama 300 sivuinen manuaali kuuluu hintaan.

200-tunnin joogaopettajakoulutuksessa saavutat linjaukseen perustuvan joogan opettamisessa tarvittavan tiedon, itseluottamuksen ja tietoisuuden. Kurssi kattaa Purna Joogan perus opinto-ohjelman – linjaukseen perustuvan asanan ja pranayaman, meditaation, ravitsemuksen ja sovelletun joogisen filosofian.

Saavutat kyvyn opettaa monenlaisia joogatunteja; itseluottamuksen, välittämisen ja myötätunnon, joka pitää oppilaasi turvassa sekä antaa heille eväät kasvaa; unohtamatta inspiraatiota, mikä tekee joogasta työkalun jonka avulla voi muuttaa elämän paremmaksi. Varaudu siihen, että tulet samalla rakastumaan myös omaan jooga -ja meditaatioharjoitukseesi, sillä Purna Jooga herättää ilon elää sydämestä käsin.

Samalla kun opit perus opinto-ohjelman pääset myös tutustumaan:

  • Asanan ja pranayaman anatomiaan ja fysiologiaan
  • Oikeaan tapaan nähdä ja ymmärtää erilaisia vartaloita ja avustamisen asanoissa
  • Asanoiden hyötyihin ja vasta-aiheisiin sekä apuvälineiden käyttöön
  • Miten suhtautua oppilaiden loukkaantumisiin ja terveysongelmiin
  • Mielen keskittämisen energioihin sekä oman vaiston herättelemiseen
  • Oikeanlaiseen ulos-antiin, esittämiseen ja tunnin hallintaan erityisesti aloittelevia oppilaita opetettaessa
  • Siihen, miten ravitsemus ja jooginen elämäntapa vaikuttavat oppilaisiisi, opettamiseesi ja elämään ylipäänsä
  • Opettamisen etiikkaan ja liiketoimintaan sekä sen ammatillisiin ja energeettisiin rajoihin
  • Ajattoman joogisen filosofian soveltamiseen tunneillasi ja päivittäisessä elämässäsi

Edellytykset

Hakijalla tulee olla vakiintunut henkilökohtainen asanaharjoitus (vähintään 2-3 tuntia viikossa linjaukseen perustuvaa joogaa – mikä tahansa joogan suuntaus joka painottaa kehon oikeanlaista linjausta) ennen joogaopettajakoulutuksen aloittamista. Tämä perusta tukee joogaopettajakoulutuksen kokonaisuutta.

Mitä edellisten vuosien oppilaat sanovat koulutuksesta:

”Viitaten omaan henkilökohtaiseen kokemukseeni, Purna Jooga Helsingin 200-tunnin koulutus on elämän muuttava kokemus, kunhan vain pysyt avoimena. Olen huomannut suuren muutoksen omassa jooga -ja meditaatioharjoituksessani sekä päivittäisessä elämässäni koulutuksesta valmistumisen jälkeen. Koulutus tarjosi minulle työkalut oman itseni muuttamiseen, ja sitä kautta, myös koko elämäni muuttamiseen kohti parasta mahdollista versiota itsestäni; iloista sydämellistä ja kokonaista minääni. Koen, että 200-tunnin joogaopettajakoulutus tarjoaa oppilaille perusteelliset tiedot asanasta, anatomiasta, turvallisuudesta, asanoissa avustamisesta, meditaatiosta, ravitsemuksesta ja filosofiasta. Voin lämpimästi suositella tätä koulutusta jokaiselle joka on kiinnostunut kasvamaan joogaoppilaana, opettamaan joogaa ammatikseen tai vain yksinkertaisesti oppimaan arvokkaita elämän työkaluja voidakseen elää onnellista elämää.”

Eva Kiviluoma, Helsinki, vuoden 2015 koulutuksesta valmistunut

”Vuosien eri joogan perus-koulutuksien kokeilemisen jälkeen koin, että tämä koulutus on ehdottomasti lajinsa paras. Koulutus on suunniteltu niin, että se tuo sinun parhaat puolesi esille, halusitpa sitten oppia opettamaan joogaa tai vain syventää omaa harjoitustasi. Tämä ei ole vain yksi kurssi missä selitetään mitä jooga on vaan koulutuksessa pääset aktiivisesti osallistumaan sekä oppimaan tärkeitä elämän työkaluja. Mikä tekee kurssista erityisen on se, että se sisältää filosofiaa, ravitsemusta, meditaatiota, ja asanaa. Asana osiossa et opi vain asentoja vaan myös niissä avustamista, sekä sitä, miten sovittaa omaa opettamistasi oppilaan tarpeisiin. Niin ikään Toven rehellisyys ja kokemus tekevät tästä oppimisprosessista upean kokemuksen.”

Gabriel Maldonado, Helsinki/Santiago de Chile, vuoden 2015 koulutuksesta valmistunut.

logo
logo

Fredrikinkatu 67 E 42 | 00100 Helsinki
info(at)purnayoga.fi | p. +358 50 3533970

Developed by Heikki Kujala and design by Studio Ina Fiebig