MEDITAATIO

MEDITAATIO

HEARTFULL™ meditaatio on Savitrin, toisen purnajoogan perustajista, kehittämä sydänkeskuksen avaava meditaatiotekniikka.

Oletko koskaan miettinyt, onko elämässä muutakin kuin se, mitä näet silmilläsi? Aloita matka kohti sisäistä maailmaasi opettelemalla lyhyitä, mutta tehokkaita Heartfull™ -meditaatiotekniikoita. Ne ovat kuin ihania, terveellisiä, päivän mittaan nautittavia välipaloja, joiden avulla tunnet mielesi keskittyvän, sydänkeskuksesi heräävän ja kehoasi ympäröivän valon ja rakkauden vahvistuvan. Voit meditoida tekniikoiden avulla aina, kun sinulle on sopiva hetki – pikaisena välipalana tai vaikka yhdistämällä useamman tekniikan kokonaiseksi ateriaksi. Nämä tekniikat ovat yksinkertaisia ja helposti lähestyttäviä – jopa sellaiset henkilöt, jotka eivät koskaan ajattelisi meditoivansa, huomaavat niiden vaikutuksen. Harjoittelun myötä Heartfull™ -meditaatiotekniikat voivat muuttaa käsityksesi siitä, mitä todella tarkoittaa olla elossa.

Heartfull™ -meditaatiotekniikat auttavat sinua avaamaan sydänkeskuksesi ja samaan yhteyden valoon ja rakkauteen. Toisin kuin muissa meditaatiotekniikoissa, mieltä ei ensisijaisesti pyritä hiljentämään. Sen sijaan hyödynnämme mielen kykyä keskittyä ja luoda mielikuvia. Meditaatiossa valoa ohjataan sydänkeskukseen, sielusi kotiin kehossasi. Kun sydänkeskus avautuu ja yhteytesi sieluusi vahvistuu, niin kehosi kuin elämäsikin alkavat eheytyä ja parantua. Prosessi avautuu sinulle sitä mukaa, kun meditaatioharjoituksesi syvenee.

Heartfull™ -meditaatiotunnit ja -kurssit Purna Yoga Helsingissä

Syvennä meditaatioharjoitustasi Heartfull™ -meditaatiotunneilla. Tunneilla opit syventämään ja hienosäätämään Heartfull™ -meditaatioharjoituksiasi ja koostamaan niistä myös halutessasi pidempiä meditaatiokokonaisuuksia. Keskität mielesi, palautat synnynnäisen energiasi, saat yhteyden sisäiseen viisauteesi, sekä ympäröit itsesi rakkaudella ja valolla. Tunnin jälkeen tunnet itsesi inspiroituneeksi elämään täyttä ja merkityksellistä elämää.

Meditaatiotunnit

Meditation class on Thursday’s at 9:00- 10:00

Price:

Meditation card 6x 95€ valid for 2 months, or use your 10x or 5x card (not for unlimited offers)

ILMOITTAUDU

 

logo
logo

Fredrikinkatu 67 E 42 | 00100 Helsinki
info(at)purnayoga.fi | p. +358 50 3533970

Developed by Heikki Kujala and design by Studio Ina Fiebig