JOOGALAPSET & -TEINIT

JOOGALAPSET & -TEINIT

LASTEN JA NUORTEN JOOGA 10- 14 vuotiaille (suomeksi)

Lasten ja nuorten jooga 10-14 vuotiaille
kuuden viikon lasten ja nuorten joogakurssi perjantaisin klo 15-16 Purna Yoga –studiolla.

7.2 – 20.3.2020 (ei 21.2)

Kurssilla tutustumme joogaan ilon ja leikin kautta. Teemoitetun joogan lisäksi tunnit sisältävät mm. joogaleikkejä, hengitystietoisuusharjoituksia sekä erilaisia kehollisia harjoituksia tunnekehoyhteyden vahvistamiseksi. Päätämme tunnin aina rentoutusharjoitukseen. Jooga auttaa lasta säilyttämään luonnollisen hengityksensä ja liikkuvuutensa, pitämään huolta kehostaan sekä muistamaan, että hän on täydellinen juuri sellaisena kuin on. Joogasta voi lisäksi tutkitusti ammentaa mm. ryhtiä, voimaa, notkeutta ja tasapainoa sekä keskittymiskykyä, itsetuntoa, kehotietoisuutta ja kykyä rentoutua.
Lasten ja nuorten joogassakaan ei kilpailla, vaan jokainen saa olla ja tulla tunnille juuri sellaisena kuin on. Tunneilla keskitytään vahvistamaan myönteistä kehonkuvaa ja kunnioittamaan omaa kehoa juuri sellaisena kuin se kulloinkin on. Lasten ja nuorten jooga sopii tasapainottavaksi harrastukseksi minkä tahansa lajin rinnalle.

Hinta: 78€ / kurssi tai 15€* kertakäynti (*Kertakäynnit mahdollisia mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittaudu etukäteen Mindbody sovelluksen kautta)
Minimiryhmä 3 lasta / maksimi 12 lasta

LASTEN SATUJOOGA 4- 8 vuotiaille (suomeksi)

Lasten satujooga
kuuden viikon lasten satujoogakurssi sunnuntaisin klo 12-12.30 Purna Yoga –studiolla.

23.2 – 29.3.2020

Lasten joogassa liikkeisiin eli asanoihin tutustutaan leikkien, sadun muodossa. Tunti pitää sisällään joogasadun, hengitysharjoituksen sekä loppurentoutuksen. Joogasadussa liikkeet vaihtelevat kehoa ja mieltä virkistävien ja rauhoittavien liikkeiden välillä, joka tukee lasten itsesäätelytaitoja kokonaisvaltaisesti. Kurssilta saa mukaan joogasadun kuvina, jolloin harjoitusta voi jatkaa myös kotona. Kokonaisuus sisältää kaksi satua. Satu vaihtuu kurssin puolivälissä. Näin lapset myös huomaavat oman kehityksensä ja tuttu satu ja ennakoitavuus auttavat keskittymisessä, tukevat hengityksen yhdistämistä liikkeeseen sekä tuovat lapselle turvaa. Hengityksen havainnointi ja harjoittaminen antaa lapselle keinoja rauhoittumiseen myös arjessa. Jooga tukee monipuolisesti lasten motorista kehitystä, liikkuvuutta sekä tasapainoa. Se voi vaikuttaa myönteisesti lasten terveyteen ja fyysiseen kuntoon.
Lasten joogassakaan ei kilpailla, vaan jokainen saa olla ja tulla tunnille juuri sellaisena kuin on. Tunneilla keskitytään vahvistamaan myönteistä kehonkuvaa ja kunnioittamaan omaa kehoa juuri sellaisena kuin se kulloinkin on. Lasten jooga sopii tasapainottavaksi harrastukseksi minkä tahansa lajin rinnalle.

Hinta: 78€ / kurssi tai 15€* kertakäynti (*Kertakäynnit mahdollisia mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittaudu etukäteen Mindbody sovelluksen kautta)
Minimiryhmä 3 lasta / maksimi 8 lasta

 

logo
logo

Fredrikinkatu 67 E 42 | 00100 Helsinki
info(at)purnayoga.fi | p. +358 50 3533970

Developed by Heikki Kujala and design by Studio Ina Fiebig