Purna Yoga 200- Tunnin Joogaopettajakoulutus

Purna Yoga 200- Tunnin Joogaopettajakoulutus

Seuraava joogaopettajakoulutus

15. syyskuu 2023

Joogaopettajakoulutuksemme on Yoga Alliancen hyväksymä RYT200 kurssi. Yoga Alliance on maailmanlaajuinen kattojärjestö, joka standardisoi opettajakoulutuksia ja valvoo valmistuneiden ohjaajien jatkokoulutusta. Kaikki, jotka valmistuvat koulutuksestamme, ovat oikeutettuja rekisteröitymään RYT200 joogaohjaajaksi. Rekisteröityminen on usein vaatimuksena kun hakee ulkomailta joogaopettajan töitä. 

LUE LISÄÄ

Purna Yoga College – RYS 200 Certificate

Kurssin opetuskieli on englanti ja opettajana toimii Nicola Moberg

nicola(at)purnayoga.fi

Tämä koulutus ei ole hyödyksi vain opettamisessasi vaan monella tapaa koko elämässäsi.

Purna Jooga Akatemia (The Purna Yoga College) tarjoaa kaikista kokonaisvaltaisimman ja yksityiskohtaisimman joogaopettajakoulutuksen mitä tällä hetkellä on tarjolla. Tämän joogaopettajakoulutuksen ovat kehittäneet maailmantunnettu joogamestari Aadil Palkhivala ja Savitri. Koulutus opettaa miten elää ja opettaa joogaa sekä meditaatiota sydämestä käsin. Koulutuksessa opit asanaharjoittelua, pranayamaa (hengitystekniikoita) meditaatiota, ravitsemusta, joogafilosofiaa, anatomiaa sekä fysiologiaa, esiintymistaitoja, opettamisen metodiikkaa ja tunnin hallintaa, avustamistekniikoita, perustietoja joogaterapiasta, liiketoimintaa ja markkinointia, etiikkaa, ja paljon muuta. Aadil Palkhivalan kirjoittama 300 sivuinen manuaali kuuluu hintaan.

200-tunnin joogaopettajakoulutuksessa saavutat linjaukseen perustuvan joogan opettamisessa tarvittavan tiedon, itseluottamuksen ja tietoisuuden, mitkä ovat joogaohjaajan keskeisimpiä taitoja. Kurssi kattaa Purna Joogan perus opinto-ohjelman – linjaukseen perustuvan asanan ja pranayaman, meditaation, ravitsemuksen ja sovelletun joogisen filosofian.

Saavutat kyvyn opettaa monenlaisia joogatunteja; itseluottamuksen, välittämisen ja myötätunnon, joka pitää oppilaasi turvassa sekä antaa heille eväät kasvaa; unohtamatta inspiraatiota, mikä tekee joogasta työkalun jonka avulla voi muuttaa elämän paremmaksi. Varaudu siihen, että tulet samalla rakastumaan myös omaan jooga -ja meditaatioharjoitukseesi, sillä Purna Jooga herättää ilon elää sydämestä käsin.

Samalla kun opit perus opinto-ohjelman pääset myös tutustumaan…

Asanan ja pranayaman anatomiaan ja fysiologiaan

Oikeaan tapaan nähdä ja ymmärtää erilaisia vartaloita ja avustamisen asanoissa

Asanoiden hyötyihin ja vasta-aiheisiin sekä apuvälineiden käyttöön

Miten suhtautua oppilaiden loukkaantumisiin ja terveysongelmiin

Mielen keskittämisen energioihin sekä oman vaiston herättelemiseen

Oikeanlaiseen ulos-antiin, esittämiseen ja tunnin hallintaan erityisesti aloittelevia oppilaita opetettaessa

Siihen, miten ravitsemus ja jooginen elämäntapa vaikuttavat oppilaisiisi, opettamiseesi ja elämään ylipäänsä

Opettamisen etiikkaan ja liiketoimintaan sekä sen ammatillisiin ja energeettisiin rajoihin

Ajattoman joogisen filosofian soveltamiseen tunneillasi ja päivittäisessä elämässäsi

* * *

Kellonajat ja päivämäärät

15. – 17. syyskuuta / 6. – 8. lokakuuta / 27. – 29. lokakuuta / 17. – 19. marraskuuta / 8. – 10. joulukuuta

12. – 14. tammikuuta / 26. – 28. tammikuuta / 9. – 11. helmikuuta / 8. – 10. maaliskuuta

perjantaina 15.00-19.00

Lauantaina ja sunnuntaina 8:30-18:00 (1,5 tunnin lounastauko)

* * *

Edellytykset joogaohjaajankurssin aloittamiselle

Hakijalla tulee olla vakiintunut henkilökohtainen asanaharjoitus (vähintään 2-3 tuntia viikossa linjaukseen perustuvaa joogaa – mikä tahansa joogan suuntaus joka painottaa kehon oikeanlaista linjausta) ennen joogaopettajakoulutuksen aloittamista. Tämä perusta tukee joogaopettajakoulutuksen kokonaisuutta.

* * *

Frequently Asked Questions

* * *

Mitä edellisten vuosien oppilaat kertovat koulutuksesta:

”Purna Yogan joogaohjaajan koulutus on ollut uskomaton ja uudistava kokemus! Koulutuksen rakenne on valmisteltu hyvin, ja se mahdollistaa syventymisen purnajoogan osa-alueisiin: asana- ja pranayama-harjoitukseen, meditaatioon (Heartfull® Meditation), elämäntapaan ja ravintoon sekä filosofiaan. Se tarjoaa välineet sekä joogan kokonaisvaltaiseen opettamiseen että syvällisempään ymmärrykseen omasta harjoituksesta. Opettamista varten opin koulutuksessa auttamaan oppilasta asanassa, turvallisia toimintatapoja ja anatomian soveltamista, mikä on erittäin tärkeää, jotta voin parhaiten välittää joogan hyödyt oppilaille. Koulutuksen huipensi samanhenkisten ihmisten luoma antoisa ryhmädynamiikka ja energia sekä ennen kaikkea opettajien, Nicolan ja Lauran, osaaminen, ammattimaisuus ja omistautuminen! Jos kaipaat kokonaisvaltaista joogaohjaajakoulutusta ystävällisessä ja kannustavassa ympäristössä, Purna Yoga Helsinki on juuri oikea paikka sinulle!”

Natasha Shuqom, valmistui Purna Yoga Collegesta maaliskuussa 2021

What can you expect from a 200-hour Teacher Training?

 
Welcome, my name is Nicola and I am your teacher for the 200h teacher training. It’s a pleasure to talk to you today and why I think that everyone at some point in their life would benefit from a teacher training. Even though it’s called a 200h teacher training, it is much more than becoming a yoga teacher. Because becoming a yoga teacher requires change, and that change and insight on what to change in life you get in this training. I would almost call it a self development training.

* * *

Mikä on koulutuksen hinta?

* * *

More questions? Send me an email: [email protected]

 
logo
logo

Fredrikinkatu 67 E 42 | 00100 Helsinki
info(at)purnayoga.fi | p. +358 50 3533970

Developed by Heikki Kujala and design by Studio Ina Fiebig