Purna Yoga 200- Tunnin Joogaopettajakoulutus

Purna Yoga 200- Tunnin Joogaopettajakoulutus

Seuraava joogaopettajakoulutus

6. tammikuu 2023

Joogaopettajakoulutuksemme on Yoga Alliancen hyväksymä RYT200 kurssi. Yoga Alliance on maailmanlaajuinen kattojärjestö, joka standardisoi opettajakoulutuksia ja valvoo valmistuneiden ohjaajien jatkokoulutusta. Kaikki, jotka valmistuvat koulutuksestamme, ovat oikeutettuja rekisteröitymään RYT200 joogaohjaajaksi. Rekisteröityminen on usein vaatimuksena kun hakee ulkomailta joogaopettajan töitä. 

Purna Yoga College – RYS 200 Certificate

Kurssin opetuskieli on englanti ja opettajana toimii Nicola Moberg

nicola(at)purnayoga.fi

TERVETULOA ESITTELYTILAISUUTEEN

28.10. klo 18.30 ZOOMISSA

Tässä 60 minuutin esittelytilaisuudessa kuulet erinomaisesta joogaopettajan koulutuksestamme (RYT200), jonka järjestävät Helsingissä College of Purna Yoga ja Nicola Moberg.

Tapaat koulutuksen opettajan, voit esittää kysymyksiä, pääset kurkistamaan 400-sivuiseen joogaopettajan käsikirjaan ja saat tietoa joogaopettajakoulutuksen rakenteesta sekä siitä, mitä tulet oppimaan koulutuksessa.

Tämä koulutus ei ole hyödyksi vain opettamisessasi vaan monella tapaa koko elämässäsi.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Tulevalla kurssilla on opetusta 2,5 päivän jaksoissa, perjantai iltapäivät 4 tuntia sekä lauantaisin ja sunnuntaisin 8 tuntia, yhteensä 9 viikonloppua.

Purna Jooga Akatemia (The Purna Yoga College) tarjoaa kaikista kokonaisvaltaisimman ja yksityiskohtaisimman joogaopettajakoulutuksen mitä tällä hetkellä on tarjolla. Tämän joogaopettajakoulutuksen ovat kehittäneet maailmantunnettu joogamestari Aadil Palkhivala ja Savitri. Koulutus opettaa miten elää ja opettaa joogaa sekä meditaatiota sydämestä käsin. Koulutuksessa opit asanaharjoittelua, pranayamaa (hengitystekniikoita) meditaatiota, ravitsemusta, joogafilosofiaa, anatomiaa sekä fysiologiaa, esiintymistaitoja, opettamisen metodiikkaa ja tunnin hallintaa, avustamistekniikoita, perustietoja joogaterapiasta, liiketoimintaa ja markkinointia, etiikkaa, ja paljon muuta. Aadil Palkhivalan kirjoittama 300 sivuinen manuaali kuuluu hintaan.

200-tunnin joogaopettajakoulutuksessa saavutat linjaukseen perustuvan joogan opettamisessa tarvittavan tiedon, itseluottamuksen ja tietoisuuden, mitkä ovat joogaohjaajan keskeisimpiä taitoja. Kurssi kattaa Purna Joogan perus opinto-ohjelman – linjaukseen perustuvan asanan ja pranayaman, meditaation, ravitsemuksen ja sovelletun joogisen filosofian.

Saavutat kyvyn opettaa monenlaisia joogatunteja; itseluottamuksen, välittämisen ja myötätunnon, joka pitää oppilaasi turvassa sekä antaa heille eväät kasvaa; unohtamatta inspiraatiota, mikä tekee joogasta työkalun jonka avulla voi muuttaa elämän paremmaksi. Varaudu siihen, että tulet samalla rakastumaan myös omaan jooga -ja meditaatioharjoitukseesi, sillä Purna Jooga herättää ilon elää sydämestä käsin.

Samalla kun opit perus opinto-ohjelman pääset myös tutustumaan:

  • Asanan ja pranayaman anatomiaan ja fysiologiaan
  • Oikeaan tapaan nähdä ja ymmärtää erilaisia vartaloita ja avustamisen asanoissa
  • Asanoiden hyötyihin ja vasta-aiheisiin sekä apuvälineiden käyttöön
  • Miten suhtautua oppilaiden loukkaantumisiin ja terveysongelmiin
  • Mielen keskittämisen energioihin sekä oman vaiston herättelemiseen
  • Oikeanlaiseen ulos-antiin, esittämiseen ja tunnin hallintaan erityisesti aloittelevia oppilaita opetettaessa
  • Siihen, miten ravitsemus ja jooginen elämäntapa vaikuttavat oppilaisiisi, opettamiseesi ja elämään ylipäänsä
  • Opettamisen etiikkaan ja liiketoimintaan sekä sen ammatillisiin ja energeettisiin rajoihin
  • Ajattoman joogisen filosofian soveltamiseen tunneillasi ja päivittäisessä elämässäsi

Edellytykset joogaohjaajankurssin aloittamiselle

Hakijalla tulee olla vakiintunut henkilökohtainen asanaharjoitus (vähintään 2-3 tuntia viikossa linjaukseen perustuvaa joogaa – mikä tahansa joogan suuntaus joka painottaa kehon oikeanlaista linjausta) ennen joogaopettajakoulutuksen aloittamista. Tämä perusta tukee joogaopettajakoulutuksen kokonaisuutta.

Mitä edellisten vuosien oppilaat kertovat koulutuksesta:

”Purna Yogan joogaohjaajan koulutus on ollut uskomaton ja uudistava kokemus! Koulutuksen rakenne on valmisteltu hyvin, ja se mahdollistaa syventymisen purnajoogan osa-alueisiin: asana- ja pranayama-harjoitukseen, meditaatioon (Heartfull® Meditation), elämäntapaan ja ravintoon sekä filosofiaan. Se tarjoaa välineet sekä joogan kokonaisvaltaiseen opettamiseen että syvällisempään ymmärrykseen omasta harjoituksesta. Opettamista varten opin koulutuksessa auttamaan oppilasta asanassa, turvallisia toimintatapoja ja anatomian soveltamista, mikä on erittäin tärkeää, jotta voin parhaiten välittää joogan hyödyt oppilaille. Koulutuksen huipensi samanhenkisten ihmisten luoma antoisa ryhmädynamiikka ja energia sekä ennen kaikkea opettajien, Nicolan ja Lauran, osaaminen, ammattimaisuus ja omistautuminen! Jos kaipaat kokonaisvaltaista joogaohjaajakoulutusta ystävällisessä ja kannustavassa ympäristössä, Purna Yoga Helsinki on juuri oikea paikka sinulle!”

Natasha Shuqom, valmistui Purna Yoga Collegesta maaliskuussa 2021

”Sain todella vahvan pohjan joogaopettajan polulle, mikä antoi minulle sekä itseluottamusta että tarpeellista tietoa aloittaakseni joogan opettamisen. Opin asanoiden merkityksen ja niiden rakentumisen perusteellisesti. Olin harrastanut joogaa aiemmin, mutta nyt kokemukseni asanaharjoituksesta on uudistava, koska ymmärrän sitä syvemmin – osaan ohjata kehoani nivelistä lihaksiin ja avata sekä vahvistaa kehoa, jolloin harjoituksesta tulee meditaatiota, tietoinen ja elinvoimainen kokemus. Opin myös saamaan yhteyden sydämeeni. Se oli aiemmin epäselvää minulle, mutta nyt minulla on keinoja, joilla pääsen sisäiseen maailmaani. Opin joogan ammattilaiseksi, opettamaan arvojeni mukaisesti ja siten olemaan parempi ihminen. Opin myös keinoja, joilla voin järjestää elämäni niin, että se virtaa sujuvammin ja saan tilaa syvemmälle viisaudelle, jota voin tuoda maailmaan tässä elämässä. Nämä keinot auttavat minua elämään mukavammin ja ravitsemaan kehoa päivittäin vastustamisen sijaan, jolloin minulla on tilaa, aikaa ja energiaa rakastaa, olla läsnä ja elää elämäni syvempää merkitystä.”

Jessica Braescia, valmistui 200-tunnin joogaopettajaksi Purna Yogasta 2021

 

200 tunnin kurssilaiset valmistujaisissa helmkiuussa 2022

 
logo
logo

Fredrikinkatu 67 E 42 | 00100 Helsinki
info(at)purnayoga.fi | p. +358 50 3533970

Developed by Heikki Kujala and design by Studio Ina Fiebig