ONLINE-JOOGATUNNIT

ONLINE-JOOGATUNNIT

ONLINE RISE & SHINE

Aloita uusi päivä aktiivisella, turvallisella ja tehokkaalla online-harjoituksella, joka valmistelee sinut kaikkeen, mitä päivä tuokaan tullessaan. Aikainen aamu on parhaita hetkiä joogan harjoittamiseen erityisesti kotona, koska silloin mieli on hiljainen ja rauhallinen. Treenaa kehoasi ensin lempeillä ja sitten voimakkailla liikkeillä, jotka saavat sinut tuntemaan olevasi elossa ja valmiina päivään!

ONLINE ALIGN & SHINE + G’MORNING PRACTICE

Nämä online-joogaharjoitukset sisältävät kaikki tasapanoisen harjoituksen ainekset. Tavallisesti teemme jonkin kehoa lämmittävän harjoituksen. Harjoitukseen sisältyy seisoma-asanoiden sarja, joka kehittää voimaa ja tasapainoa. Valmistelemme kehoa ylösalaisiin asentoihin, puhdistamme kehoa ja vapautamme selkärankaa kiertoliikkeillä ja avaamme kehoa eloa ja iloa tuovilla taaksetaivutuksilla. Valtavasti iloa omassa olohuoneessasi!

ONLINE PURNA CORE PRACTICE

Purna Core on 75 minuutin online-tunti, jossa yhdistyvät jooga ja keskivartalotreeni. Se tekee sinut energiseksi, vahvaksi ja valmiiksi päivään!

Keskivartalosi tukee ja vakauttaa kehoasi ja on yksi fyysisen hyvinvoinnin kulmakivistä. Vahva keskivartalo auttaa sinua liikkumaan eri suuntiin ja ylläpitämään tasapainoa. Vahvat syvät vatsalihakset pitävät selkärankasi suorassa ja parantavat ryhtiäsi, mikä auttaa esimerkiksi selkävaivoihin.

ONLINE MEDITATE & SHINE

Huomenta perjantai! Nouse sängystäsi ja nauti tästä meditaatiota ja asanoita yhdistävästä tunnista!

Aikainen aamu on paras aika harjoittaa meditaatiota ja joogaa, koska mieli on hiljaisimmillaan. Aloitamme tämän 75 minuutin tunnin 30–45 minuutin meditaatiolla ja siirrymme fyysiseen harjoitukseen, joka on meditaatiota liikkeessä.

Meditate & Shine -tunti sopii sinulle, joka haluat luoda joogalla ja meditaatiolla syvän yhteyden omaan sisäiseen hymyysi.

ONLINE RESTORATIVE YOGA – YIN

Restoratiivinen online-jooga on mainio tapa lievittää stressiä ja virkistää kehon toimintoja oman kotisi rauhassa. Tavoitteena on tutustua kehon ja mielen hiljaisuuteen, joten restoratiivisella tunnilla ei juuri liikuta vaan viivytään vain muutamassa asennossa tunnin aikana.

Valmistaudu syvään rentoutukseen restoratiivisella tunnilla. Hermostosi rauhoittuu ja tyyntyy. Tunnin lopuksi kehosi tuntuu virkistyneeltä, mielesi tyyneltä ja sydämesi avoimelta.

Varaa ainakin kaksi vilttiä, paksuja tyynyjä ja vyö.

ONLINE PRENATAL YOGA

Opi tekniikoita, joiden avulla rentoudut, saat energiaa, keskität itsesi ja olet yhteydessä vauvaasi. Tee sekä hengitysharjoituksia että fyysistä liikettä, joka helpottaa epämukavaa oloa, liiku turvallisesti ja valmistele sekä itseäsi että vauvaasi optimaalisesti synnytykseen oman kotisi rauhassa.

ONLINE POSTNATAL YOGA+ BABY MASSAGE

Haluaisitko nauttia tästä erityisestä ajasta ja oppia vauvahieronnan taianomaisen kosketuksen? Entä saada ohjausta siihen, kuinka toivut synnytyksestä lempeiden venytysten, syvän hengityksen ja pienten, hitaiden liikkeiden avulla synnytyksen jälkeisen joogan online-tunneilla? Tämä on 4 viikon kurssi. (Sisältää tallenteen)

Miten pääset mukaan?

1. Napsauta tuntia, jolle haluat osallistua, ja sinut ohjataan mindbody-sivullemme.

2. Varaa tunti mindbodyssa (mieluiten 1 tunti etukäteen). Voit maksaa siellä.

3. Sinulle lähetetään linkki 15–30 minuuttia ennen kuin tunti alkaa. Tarkistathan roskapostisi, jos et ole saanut linkkiä

4. Lataa ZOOM-sovellus koneellesi, tabletillesi tai puhelimeesi. Se on helppokäyttöinen ja ilmainen.

5. Käynnistä video ja ääni.

ILMOTTAUDU

 

HALUATKO HARJOITELLA OMALLA AJALLASI?

Lähetä sähköposti [email protected], niin saat tallenteen tunnin osallistumismaksun hinnalla.

ONGELMATILANTEET

– ETKÖ SAANUT LINKKIÄ JA VARAAMASI TUNTI ALKAA KOHTA?

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA OSOITTEESEEN:

[email protected]

 

 

logo
logo

Fredrikinkatu 67 E 42 | 00100 Helsinki
info(at)purnayoga.fi | p. +358 50 3533970

Developed by Heikki Kujala and design by Studio Ina Fiebig