JOOGATUNNIT

JOOGATUNNIT

TASO 1

Tason 1 tunnit ovat sopivimpia aloittelijoille, koska niillä opit rauhalliseen tahtiin useiden asanoiden (jooga-asentojen) perusteet. Aloittelijoiden lisäksi tämä taso sopii myös henkilöille, joilla on haasteita kehossa (kerrothan opettajalle tilastasi ennen tunnin alkua, niin hän osaa ohjata sinua tunnin aikana) tai jo pitempään jooganneille. Monet edistyneet oppilaat palaavat kerta toisensa jälkeen aloittelijoiden tunnille opettelemaan linjausten yksityiskohtia perusasennoissa. Keskitymme erityisesti harjoituksen turvallisuuteen ja linjauksiin ja opettelemme perusasanoita ja -sarjoja.

TASO 1–2

Tason 1–2 tunnit on tarkoitettu pidemmälle edenneille aloitteljoille sekä tason 1 tunneilla harjoitelleille oppilaille. Opettaja edellyttää oppilaan osaavan perusteet ja joitain purnajoogan sarjoja. Voit osallistua tälle tunnille myös silloin, jos olet harjoittanut jotain muuta joogasuuntausta.

TASO 2

Tason 2 tunnit ovat keskitason oppilaille, ja niillä edellytämme joogan perusteiden hallintaa. Opettaja olettaa oppilaan ymmärtävän ja hallitsevan peruslinjaukset myös variaatioissa. Tunnilla menemme syvemmälle asanoissa ja jooga-asentojen energeettisissä merkityksissä. Tämä tunti on hieman nopeampi kuin aloittelijoiden tunti, mutta tunnilla käytetään silti aikaa asentojen ymmärtämiseen (paitsi jos kyseessä on Flow-tunti).

KAIKKI TASOT

Yhdistelmä kaikesta edellä mainitusta. Kaikkien tasojen tunneille (nimetty ”All”) voi osallistua jokainen.

ILLMOITTAUDU

IMMERSION

Tämä tason 3 tunti on kokeneille harjoittelijoille, jotka haluavat kasvaa harjoituksessa kokonaisvaltaisesti. Tunti on fyysisesti haastava ja vaatii perusymmärryksen asanoista. Tunti on avoin kokeneille oppilaille opettajan luvalla sekä niille, jotka ovat valmistuneet meidän 200- tai 500-tunnin opettajakoulutuksestamme.

Jos haluat osallistua tälle tunnille, ota yhteyttä [email protected]

TEEMAT

Klikkaa saadaksesi lisätietoa.

logo
logo

Fredrikinkatu 67 E 42 | 00100 Helsinki
info(at)purnayoga.fi | p. +358 50 3533970

Developed by Heikki Kujala and design by Studio Ina Fiebig