ENSIMMÄISTÄ KERTAA MEILLÄ? – Purna Yoga Helsinki

ENSIMMÄISTÄ KERTAA MEILLÄ? – Purna Yoga Helsinki

NÄIN PÄÄSET MUKAAN

Ilmoittaudu tasoasi vastaavalle tunnille.
Alta löydät viikkotuntiemme ohjelman sekä jokaisen tunti tyypin kuvauksen. Pääset ilmoittautumaan haluamallesi tunnille ‘’Sign Up’’ takaa. Ilmoittauduttuasi kannustamme ensikertalaisia saapumaan Studiolle vähintään 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Otathan huomioon, että osan tunneista välissä on vain 15 minuuttia. Näille tunneille saapuessasi vältäthän ovikellon soittamista 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Jos tuntien välissä on puolituntia, voi paikalle saapua aikaisintaan 20 minuuttia ennen tunnin alkua.

Pyydämme sinua ystävällisesti ottamaan mukaan oman maton. Kun tulet ensimmäiselle tunnille, saat meiltä maton lainaan. Lainamatto sisältyy myös 3 x passin hintaan. Jatkossa maton vuokra on 2€/joogatunti.

Jos jooga on sinulle täysin uusi kokemus ehdotamme osallistumaan Intro kurssille (introductory workshop), jossa saat lisätietoa ja syvyyttä Purna jooga harjoituksesi aloittamiseksi. Tämä kurssi
syventää tietämystäsi joogasta ja sen hyödyistä, ja opettaa sekä mitä Purna jooga sisältää että sen fyysisen harjoituksen perusteet.

Lue lisää intro-kurssista tässä

MITEN ILMOITTAUDUN TUNNILLE

Klikkaa “Ilmoittaudu”. Tämä vie sinut suoraan ilmoittautumisjärjestelmäämme, jossa voit luoda omat tunnuksesi ja niiden kautta kirjautua tunneille. Klikkaa ‘Ilmoittaudu’’- nappia tunnille, jolle haluat osallistua. Kun ilmoittaudut tunnille ilman aktiivista joogakorttia, paina ‘’Register as unpaid’’ (rekisteröidy maksamatta)- nappia.

Jos jostain syystä et pääsekään tunnille, jonka varasit, peru ilmoittautumisesi vähintään 3 tuntia ennen tunnin alkua, jotta paikkasi voidaan käyttää. Jos et peru ilmoittautumistasi vähintään 3 tuntia ennen tunnin alkua järjestelmämme veloittaa tämän tunnin normaalisti.

Saapuessasi ensimmäisen kerran tunnille, soita numeroon 050-3755078, tai tarkista Welcome to Purna Yoga Helsinki sähköpostivahvistus.

Tuntiohjelma

Alla voit nyt ilmoittautua suoraan tunneille:

Ilmoittaudu tästä

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

logo
logo

Fredrikinkatu 67 E 42 | 00100 Helsinki
info(at)purnayoga.fi | p. +358 50 3533970

Developed by Heikki Kujala and design by Studio Ina Fiebig