SINUN TUNTISI

SINUN TUNTISI

ALOITTELIJAT

Aloittelijoiden tunti opettaa sinulle asanoiden (jooga-asentojen) perusteet. Tämä tunti sopii sinulle, jos olet juuri aloittanut joogan tai sinulla on haasteita kehossasi (kerrothan opettajalle tilastasi ennen tunnin alkua, niin hän osaa ohjata sinua tunnin aikana). Tämä tunti on hyvä myös sinulle, joka olet joogannut jo hetken aikaa, sillä tunnilla käydään läpi asanoiden perus konsepteja ja linjauksia. Keskitymme erityisesti harjoituksen turvallisuuteen ja oikeisiin linjauksiin sekä tiettyjen perus joogasarjojen opettelemiseen ja hallitsemiseen. (mm. Klassinen aurinkotervehdys, Purna Joogan lonkkasarja ja aamusarja)

KESKITASON JOOGAAJAT

Keskitason tunneilla oletamme oppilailta joogan perusteiden osaamista. Opettaja edellyttää oppilailta peruslinjausten hallitsemista ja ymmärtämistä myös yleisten asentojen variaatioissa. Tunnilla menemme syvemmälle asanoissa ja jooga-asentojen energeettisissä merkityksissä. Tämä tunti on tahdiltaan hieman nopeampi kuin aloittelijoiden tunti vaikkakin tunnilla vietetään silti aikaa asentojen ymmärtämiseen (paitsi jos kyseessä on Flow tunti).

KAIKKI TASOT

“All levels” tunnit, ovat tunteja, joille kaikki ovat tervetulleita. Opettajamme räätälöi tunnin tason osallistujien mukaan.

IMMERSION

Immersion tunti on avoinna vain kutsusta. Tämä tunti on oppilaille, jotka ovat sitoutuneet jooga harjoitukseen jo pidemmän aikaa ja heillä on vahva perusta joogassa. Tunti sopii erityisesti sinulle, jos olet juuri valmistautunut meidän 200-h opettaja koulutuksestamme. (Uusi opettaja koulutus alkaa lokakuussa)

TEEMAT

Klikkaa saadaksesi lisätietoa.

logo
logo

Fredrikinkatu 67 E 42 | 00100 Helsinki
info(at)purnayoga.fi | p. +358 50 3533970

Developed by Heikki Kujala and design by Studio Ina Fiebig