Saila Kurvinen


Sailan joogataival alkoi ensin lähinnä fyysisenä harjoituksena, tasapainoittamaan ja monipuolistamaan muuta urheilua.

Huomatessaan harjoitusten vaikutuksen fyysisen kehon lisäksi omaan mielentilaan, hän alkoi kiinnostua joogasta enemmän kokonaisuutena.

Harjoiteltuaan muutaman vuoden satunnaisesti eri joogastudioilla, Saila löysi Purna Yogan talvella 2016 Helsingin joogafestivaaleilla, joka inspiroi häntä käymään säännöllisemmin tunneilla. Purna Yogan avulla joogasta alkoi muodostua elämäntapa, ja keväällä 2018 Saila valmistui joogaohjaajaksi (RYT-200) Purna Yoga Collegesta Tove Palmgrenin ja Nicola Mobergin ohjaamana.

”Löydettyäni Purna Yogan maailma on auennut minulle ihan uudella tavalla. Käsitykseni itsestäni kokonaisuutena on laajentunut, kuten myös tapani käsitellä asioita. Ennen ahdistuin helposti, mutta nyt näen elämän matkana, jonka voi ottaa uteliaisuudella vastaan. Koen olevani vapaa, täydempi, tasapainoisempi ja hyväksyvämpi. Tämä on matka, jolle ei näy loppua. Matka, jonka lahjat haluan jakaa myös muiden kanssa.”

Joogan lisäksi Sailaa kiinnostaa luonnollinen elämäntyyli, yleinen hyvinvointi, matkustelu sekä eläinten hoito. Hevoset ja koirat ovat olleet osana Sailan elämää lähes hänen koko ikänsä, ja joogatuntien lisäksi hän ohjaa islanninhevosvaelluksia sekä toimii avustajana sosiaalipedagogisessa hevostoiminnassa.

logo
logo

Fredrikinkatu 67 E 42 | 00100 Helsinki
info(at)purnayoga.fi | p. +358 50 3533970