MIKÄ ON BIRTHLIGHT? – JOOGAA RASKAUDEN AJALLE JA SYNNYTYKSEEN

Birthlight tarjoaa todella kattavan jooga koulutuksen raskauden alku metreiltä synnytyksen jälkeiseen aikaan asti. Joogaa suositellaan yhä enemmän raskauden aikana, sillä se on hellävarainen mutta tehokas harjoitus kunnon ylläpitämiseen sekä mielen ja tunteiden tasapainottamiseen hengityksen ja rentoutus tekniikoiden avulla. Birthlightille jooga harjoituksessa tärkeintä on turvallisuus ja oikeiden asentojen ymmärtäminen. Hengitys- ja rentoutusharjoitukset on valittu tarkoin tukemaan raskauden aikaa sekä valmistelemaan niin synnytykseen kuin sitä seuraavaan äitiyteen.

Birthlightin vahvat juuret on alan asiantuntijoissa ja tieteessä. Se on ensimmäinen Englannin Jooga Terapia yhdistyksen (British Council of Yoga Therapy; BCYT) ja FEDANT:in hyväksymä koulutus. Joogaopettajien lisäksi Birthlight tarjoaa myös muiden raskauden ajan asiantuntijoiden, kuten doulien ja kätilöiden palveluja odottavien äitien halutessa.

Birthlightin lähestymistapa on holistinen: uskomme, että jokaisen naisen henkilökohtaista kokemusta tukeaksemme tunti kokojen täytyy olla pieniä ja opettajien erityisen hyvin koulutettuja. Kunnioitamme jokaisen naisen valintoja raskaudessa ja synnytyksessä samalla kannattaen luonnollista synnytystä. Positiivinen, aktiivinen mutta rentoutunut tunnelma Birthlightin tunneilla takaa jaetun juhlan tunteen tämän ainutlaatuisen ajanjakson, raskauden, aikana.

Nimemme viittaa termiin ‘’birthing lightly’’ eli synnyttämisen kokemukseen ilman ylimääräistä stressiä ottaen huomioon myös synnytyksen tapahtuman hengellisyyden ja sen ihmeen, joka on nykyään vähemmin ymmärretty. Birthlight harjoittaa tieteeseen pohjautuvaa sydämestä opetettua joogaa, joka ravitsee ihmistä kokonaisuutena!

Prenatal yoga classes >

Postnatal yoga classes >

Save

Save