Leena Aholainen


Leenan ensikosketus joogaan tapahtui Pariisissa 2005.

Vuosien varrella joogaharrastus auttoi häntä suuresti edistämään kehon terveyttä, mutta Leenasta tuntui aina, että jooga voisi olla paljon enemmänkin. Vuosien etsinnän jälkeen kokeilutunti Purna Yoga Helsingissä 2016 oli rakkautta ensi silmäyksellä.

”Tiesin heti löytäneeni joogan josta olin unelmoinut, ja olin helpottunut. Aiempi joogaharjoitukseni oli auttanut minua pääsemään eroon kivuista ja parantanut kehotietoisuuttani, mutta jotain oli puuttunut: yhteys sydämeen, yhteys minuun itseeni.”

Leena on myös kalevalainen jäsenkorjaaja, ja ottaa asiakkaita vastaan Kampissa, Helsingissä. Jäsenkorjaustyönsä myötä hän on erityisen kiinnostunut joogan kokonaisvaltaisesti parantavasta vaikutuksesta.

“Purna joogassa on syvästi henkinen taso, ja sen rinnalla syvä ymmärrys fyysisen kehon toiminnoista. Kun nämä kaksi tasoa yhdistyvät harjoituksessa, keho voi turvallisesti purkaa stressiä, kipua, väsymystä, ja ihminen alkaa aistia todellisen, syvemmän onnellisuuden tason.”

Leena on meditoinut aktiivisesti vuodesta 2004 lähtien. Purna joogan myötä Leena löysi uusia tasoja myös meditaatiosta, ja harjoitus muuttui hänelle elävämmäksi.

”Etsimme meditaatiosta niin monia asioita: selkeämpää mieltä, keskittymiskykyä, rauhaa. Nämä kaikki ovat meditaation hyviä vaikutuksia, mutta usein oleellisin verhoutuu piiloon: sydämen yhteys, hyvin yksinkertainen antautuminen sydämen ohjattavaksi.”

Leena valmistui keväällä 2018 Purna Yoga College Helsingin 200-tuntisesta ohjelmasta, ja on erittäin iloinen ja onnellinen että saa opettaa joogaa Purna Yoga Helsingissä.

logo
logo

Fredrikinkatu 67 E 42 | 00100 Helsinki
info(at)purnayoga.fi | p. +358 50 3533970