PURNA KOULUTUS

PURNA KOULUTUS

SEURAAVA 200-TUNNIN RYT-OPETTAJAKOULUTUS

Seuraava joogaopettajakoulutus alkaa lokakuussa 2019

Koulutuspäivämäärät:

3- 6.10, 31.10- 3.11, 21- 24.11, 6- 8.12.2019,

2- 5.1, 30.1- 2.2, 13- 16.2.2020

TEACHER TRAINING TEASER

Find out about our excellent training offered by the Purna Yoga College and Tove Palmgren in this 90 min. teaser, at Purna Yoga Helsinki on September 4th at 18:30.

Bring yourself in comfortable clothing and any questions you may have!

You’ll meet the teacher, ask questions, peek into the 400+ page manual and hear about the structure of the training and what to expect to learn.

This training will benefit not only your teaching, but your whole life.

Sign up for it here

 

Opettajakoulutuksemme on Yoga Alliancen hyväksymä. Yoga Alliance on maailmanlaajuinen kattojärjestö, joka standardisoi opettajakoulutuksia ja valvoo valmistuneiden ohjaajien jatkokoulutusta. Kaikki, jotka valmistuvat koulutuksestamme, ovat oikeutettuja rekisteröitymään RYT200-opettajiksi. Rekisteröityminen on usein vaatimuksena kun hakee ulkomailta joogaopettajan töitä.

Kurssikieli on englanti. Opettajana toimii Tove Palmgren

http://www.tovepalmgren.com/yoga-teacher-training-helsinki/

Purna Jooga Akatemia (The Purna Yoga College) tarjoaa kaikista kokonaisvaltaisimman ja yksityiskohtaisimman joogaopettajakoulutuksen mitä tällä hetkellä on tarjolla. Tämän joogaopettajakoulutuksen ovat kehittäneet maailmantunnettu joogamestari Aadil Palkhivala ja Savitri. Koulutus opettaa miten elää ja opettaa joogaa sekä meditaatiota sydämestä käsin. Koulutuksessa opit asanaharjoittelua, pranayamaa (hengitystekniikoita) meditaatiota, ravitsemusta, joogafilosofiaa, anatomiaa sekä fysiologiaa, esiintymistaitoja, opettamisen metodiikkaa ja tunnin hallintaa, avustamistekniikoita, perustietoja joogaterapiasta, liiketoimintaa ja markkinointia, etiikkaa, ja paljon muuta. Aadil Palkhivalan kirjoittama 300 sivuinen manuaali kuuluu hintaan.

200-tunnin joogaopettajakoulutuksessa saavutat linjaukseen perustuvan joogan opettamisessa tarvittavan tiedon, itseluottamuksen ja tietoisuuden. Kurssi kattaa Purna Joogan perus opinto-ohjelman – linjaukseen perustuvan asanan ja pranayaman, meditaation, ravitsemuksen ja sovelletun joogisen filosofian.

Saavutat kyvyn opettaa monenlaisia joogatunteja; itseluottamuksen, välittämisen ja myötätunnon, joka pitää oppilaasi turvassa sekä antaa heille eväät kasvaa; unohtamatta inspiraatiota, mikä tekee joogasta työkalun jonka avulla voi muuttaa elämän paremmaksi. Varaudu siihen, että tulet samalla rakastumaan myös omaan jooga -ja meditaatioharjoitukseesi, sillä Purna Jooga herättää ilon elää sydämestä käsin.

Samalla kun opit perus opinto-ohjelman pääset myös tutustumaan:

 • Asanan ja pranayaman anatomiaan ja fysiologiaan
 • Oikeaan tapaan nähdä ja ymmärtää erilaisia vartaloita ja avustamisen asanoissa
 • Asanoiden hyötyihin ja vasta-aiheisiin sekä apuvälineiden käyttöön
 • Miten suhtautua oppilaiden loukkaantumisiin ja terveysongelmiin
 • Mielen keskittämisen energioihin sekä oman vaiston herättelemiseen
 • Oikeanlaiseen ulos-antiin, esittämiseen ja tunnin hallintaan erityisesti aloittelevia oppilaita opetettaessa
 • Siihen, miten ravitsemus ja jooginen elämäntapa vaikuttavat oppilaisiisi, opettamiseesi ja elämään ylipäänsä
 • Opettamisen etiikkaan ja liiketoimintaan sekä sen ammatillisiin ja energeettisiin rajoihin
 • Ajattoman joogisen filosofian soveltamiseen tunneillasi ja päivittäisessä elämässäsi

Edellytykset

Hakijalla tulee olla vakiintunut henkilökohtainen asanaharjoitus (vähintään 2-3 tuntia viikossa linjaukseen perustuvaa joogaa – mikä tahansa joogan suuntaus joka painottaa kehon oikeanlaista linjausta) ennen joogaopettajakoulutuksen aloittamista. Tämä perusta tukee joogaopettajakoulutuksen kokonaisuutta.

Mikäli sinulla on kysyttävää joogaopettajakoulutuksesta, olethan sähköpostitse yhteydessä tove(at)tovepalmgren.com

Mitä edellisten vuosien oppilaat sanovat koulutuksesta:

“Minä rakastin ja nautin täysillä tästä opettajakoulutuksesta. Todellisten ammattilaisten ja heidän myötätunnon ansiosta tunsin, että me harjoittelijat pystyimme kasvamaan ihmisinä sekä ymmärtämään joogaa syvemmällä kuin pelkän joogatunnin opettamisen tasolla. Koulutus oli strukturoitu erinomaisella tavalla. Olen syvästi kiitollinen siitä, että sain olla mukana tässä upeassa koulutuksessa. Se oli todellinen lahja ja siellä mukana olo oli todella hauskaa!” Nicola Moberg, Helsinki, vuoden 2012 koulutuksesta valmistunut.

“Purna Jooga Helsingin 200-tunnin joogaopettajakoulutus on elämän mullistava kokemus. Jos olet koskaan harkinnut opettajakoulutukseen osallistumista, niin minä todella kannustan sinua osallistumaan juuri tähän opettajakoulutukseen! Tälle kurssille osallistuminen tulee varmasti olemaan paras asia minkä tulet elämäsi aikana kokemaan. Koulutuksessa pääset oppimaan paljon kaikista joogan eri puolista, syventämään omaa harjoitustasi, oppimaan ihmeellisiä asioita ihmisen kehosta ja mielestä, ja haastamaan itsesi upealla tavalla. Koulutus kattaa kaiken joogan opettamisesta, asanasta, meditaatiosta, ravitsemuksesta ja elämäntavasta. Ja niin paljon muuta.

Tove on aina kurssilla läsnä ja valmis auttamaan sekä tukemaan sinua kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa. Hän tietää joogasta enemmän kuin yksikään tapaamani henkilö! Tämä on kaikista kokonaisvaltaisin ja kattavin koulutus mitä on tarjolla. Älä jätä tilaisuuttasi käyttämättä!”  Liisa Hanén, Studion omistaja Fuengirolasta Espanjasta, vuoden 2012 koulutuksesta valmistunut.

”Viitaten omaan henkilökohtaiseen kokemukseeni, Purna Jooga Helsingin 200-tunnin koulutus on elämän muuttava kokemus, kunhan vain pysyt avoimena.

Olen huomannut suuren muutoksen omassa jooga -ja meditaatioharjoituksessani sekä päivittäisessä elämässäni koulutuksesta valmistumisen jälkeen.

Koulutus tarjosi minulle työkalut oman itseni muuttamiseen, ja sitä kautta, myös koko elämäni muuttamiseen kohti parasta mahdollista versiota itsestäni; iloista sydämellistä ja kokonaista minääni.

Koen, että 200-tunnin joogaopettajakoulutus tarjoaa oppilaille perusteelliset tiedot asanasta, anatomiasta, turvallisuudesta, asanoissa avustamisesta, meditaatiosta, ravitsemuksesta ja filosofiasta.

Voin lämpimästi suositella tätä koulutusta jokaiselle joka on kiinnostunut kasvamaan joogaoppilaana, opettamaan joogaa ammatikseen tai vain yksinkertaisesti oppimaan arvokkaita elämän työkaluja voidakseen elää onnellista elämää.” Eva Kiviluoma, Helsinki, vuoden 2015 koulutuksesta valmistunut

”Vuosien eri joogan perus-koulutuksien kokeilemisen jälkeen koin, että tämä koulutus on ehdottomasti lajinsa paras. Koulutus on suunniteltu niin, että se tuo sinun parhaat puolesi esille, halusitpa sitten oppia opettamaan joogaa tai vain syventää omaa harjoitustasi. Tämä ei ole vain yksi kurssi missä selitetään mitä jooga on vaan koulutuksessa pääset aktiivisesti osallistumaan sekä oppimaan tärkeitä elämän työkaluja.

Mikä tekee kurssista erityisen on se, että se sisältää filosofiaa, ravitsemusta, meditaatiota, ja asanaa. Asana osiossa et opi vain asentoja vaan myös niissä avustamista, sekä sitä, miten sovittaa omaa opettamistasi oppilaan tarpeisiin. Niin ikään Toven rehellisyys ja kokemus tekevät tästä oppimisprosessista upean kokemuksen.” Gabriel Maldonado, Helsinki/Santiago de Chile, vuoden 2015 koulutuksesta valmistunut.

BIRTHLIGHT RASKAUSJOOGAN OPETTAJAKOULUTUS

TULEVAT KURSSIT 24- 27.4.2020

Vie joogaopettajakoulutuksesi uudelle tasolle ja erikoistu raskausajan joogaan ja raskauden jälkeiseen joogaan. Birthlight on jo 30 vuoden ajan omistautunut edistämään naisten ja heidän perheidensä terveyttä ja hyvinvointia aina hedelmöittymisestä lapsen kolmanteen ikävuoteen asti.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Kurssi on avoinna kaikille joilla on jokin hyväksytty, mielellään 200-tunnin, joogaopettajakoulutus.

Kuka toimii opettajana?

Birthlight ohjaaja Kirsteen Ruffel lue lisää Kirsteenistä

Joogaa raskauden ajalle ja synnytykseen Osa 1 & 2

Tämä diplomi-kurssi opetetaan kahdessa osassa: Ensimmäisessä osassa opitaan kurssin pohjatiedot ja toinen osa täydentää näitä pohjatietoja. Ensimmäinen ja toinen osa opetetaan erikseen. Niiden välissä on kotiopiskelujakso jonka aikana oppilaat suorittavat annetut kotitehtävät loppuun.

Turvallisen ja tehokkaan harjoituksen lisäksi kurssi pyrkii lisäämään tietoa siitä, miten jooga pystyy auttamaan raskaana olevia naisia heidän matkallaan äitiyteen. Kurssin tarkoitus on myös edistää ryhmähenkeä ja pitkäkestoisia ystävyyssuhteita tulevien äitien keskuudessa.

Miten kurssi arvioidaan?

Tutor arvioi ensimmäisen osan käytännön kokeen (opetustilanne) perusteella. Ensimmäisen osan jälkeen oppilaat saavat kotitehtävät joihin kuuluvat esseen sisältävä tehtäväpaperi, kaksi tapaustutkimusta, ja neljä raskausjoogatunnin tarkkailua sekä niiden arviointi. Oppilaat saavat diplomin sen jälkeen, kun osan kaksi opetuskoe on suoritettu ja kaikki kotitehtävät on arvioitu sekä hyväksytysti suoritettu.

Minkä pätevyyden kurssi tarjoaa?

Diplomi tarjoaa täyden ammatillisen pätevyyden ja valtuutuksen opettaa raskausjoogaa ja se täyttää kaikki tiukimmatkin Yoga Alliance UK:n asettamat vaatimukset.  

Price:

Perinatal I 735€,

Perinatal II 385€,

Postnatal 385€

Discounted price for all three courses 1.451€ instead of 1.550€, EARLY BIRD PRICE for all three courses 1.290€ to be paid before the 24th of January 2020

BIRTHLIGHT POSTNATAL YOGA SHORT COURSE

This 2-day short course imparts understanding of postnatal recovery and a progressive set of yoga practices from birth to rejoining general yoga classes. The Postnatal Yoga course is recommended to qualified yoga teachers, who wish to offer postnatal yoga classes to new mothers. The course includes some interactive practices with babies but the main focus is on the use of yoga to promote maternal well-being.

Who is the course for?

The course is open to:

 • Qualified yoga teachers, who wish to offer postnatal yoga classes to new mothers
 • Baby Yoga teachers
 • Baby massage teachers
 • Maternity and baby health professionals

A teaching qualification in yoga is recommended but not mandatory.

Course outline

The course equips participants with selected progressive yoga practices to help women to return safely and efficiently to fitness after childbirth. Practices are suited to individual abilities as well as to personal experiences of birth and early mothering. Birthlight has pioneered postnatal yoga training since the 1990s with a special expertise in this area. Birthlight postnatal yoga ideally complements maternity care. The yoga taught on this course ranges from gentle and restorative practices to dynamic flow sequences and can benefit women new to yoga as well as advanced yoga practitioners.

Birthlight postnatal micro-movements act upon the neuroendocrine system, helping new mothers to integrate their transition to motherhood. It also includes simple therapeutic practices to alleviate common ailments that do not warrant medical treatment yet compromise day-to-day quality of life for many mothers. The course includes some interactive practices with babies but the main focus is on the mothers’ well-being.

The special features of the Birthlight Postnatal yoga course are as follows:

 • Birthlight offers an original set of practices of deep pelvic floor toning and ‘core strength’ micro-movements that are effective at any point from birth on-wards
 • All practices are suitable for mothers after Caesarean births
 • Physical, emotional, mental and spiritual aspects of yoga are brought together to ensure a solid foundation for well-being as a new mother
 • The course imparts an understanding of how Asanas can be adapted progressively to ensure optimal spinal alignment through the postnatal year, from supine, raised sitting, all fours and prone positions, to classic sitting, kneeling and standing postures
 • The course includes ‘off the mat’ yoga practices that new mothers can use in their daily lives while caring for their babies.
 • The course imparts unique Birthlight adaptations of classic yoga practices as flow sequences, dynamic or relaxing walks and interactive fun stretches involving babies.

How is this course assessed?

This course is tutor assessed by means of a simple practical and some home study. Coursework consists of a worksheet and a case study (minimum of 4 sessions). It should be submitted within six months following the course.

What qualification is gained on this course?

On successful completion of the practical assessment and the coursework, students obtain a Certificate of Training in Postnatal Yoga. Qualified yoga teachers who complete this course successfully are then qualified to teach postnatal yoga classes for new mothers with or without their babies, from birth onwards.

Perinatal Yoga Diploma holders gain the status of Birthlight Practitioners in Perinatal Yoga after completing the Postnatal short course.

Certified Birthlight Yoga for Maternity Professionals Teachers Level 2 gain the status of Birthlight Practioner in Birthlight Yoga for Maternity Professionals after completing the Postnatal short course.

Price: 358€

 EMAIL nicola(a)purnayoga.fi for the application form

 

Save

Save

Save

Save

Save

logo
logo

Fredrikinkatu 67 E 42 | 00100 Helsinki
info(at)purnayoga.fi | p. +358 50 3533970

Developed by Heikki Kujala and design by Studio Ina Fiebig